FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ispalio i ostao živ

Cro Cop ismijao priču o ''dva milijuna dolara u kešu''

Mirko Filipović oglasio se nakon izjava bivšeg komentatora Pridea Basa Ruttena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ubrzo nakon što je Bas Rutten gostujući kod Joea Rogana izjavio kako je Cro Cop u doba Pridea zarađivao po dva milijuna dolara u gotovini, na Facebooku se javio Mirko Filipović i sve ismijao.

''Imali su samo jednu sobu u koju su borci dolazili. Svakom borcu su rekli dođi tamo ujutro po novac. Čak je i Cro Cop išao tamo, koji je tada zarađivao po 2 milijuna dolara…'', izvalio je bivši borac.

Cro Cop je ismijao takve tvrdnje pa je između ostalog i rekao:

''Ha ha...Ili je bas vidovit ili sam mu se ja 'ispovijedao' pa on to zna. Sad je nejasno da li je to bila neka zafrkancija ili je bio napušen. Kao prvo Japanci su isključivo plaćali na račun na temelju ugovora, drugo zaključak voditelja da sam ja onda 'valjda' stavio 2 milijuna u kofer i odletio u Hr je sulud jer je to fizički nemoguće. Na stranu što je to astronomska cifra i što svi borci zajedno na jednom eventu nisu dobivali toliko, ali 2 milijuna dolara su 200 buntova novčanica i ne znam koliki bi to kofer morao biti da ne spominjem enormnu težinu takvog kofera i prolazak kroz rengen na kojem se sve lijepo vidi'', poručila je hrvatska legenda čiji cijeli post možete pogledati na njegovom Facebook profilu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider