FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
IZ TREĆEG LICA

Cristiano Ronaldo neobičnom čestitkom obilježio pobjedu Uniteda

Veliki Portugalac ušao je u igru u za njega itekako nespecifičnoj 86. minuti.

Cristiano Ronaldo ulazi umjesto Rashforda (Foto: Afp)

U velikoj pobjedi Manchester Uniteda nad Liverpoolom nije se vidio dodir Cristana Ronalda. Portugalac je u igru ušao kad je konačni rezultat već bio postavljen te je u svojem jednoznamenkastom broju minuta ostao gotovo nezamijećen.

gol expired Klopp vjeruje da su trebali pobijediti, Ten Hag dva igrača naveo kao ključ trijumfa divider

Iako se putem medija tijekom vikenda pojavila informacija kako su dolaskom Casemira zadovoljeni njegovi apetiti te kako nema više namjeru napustiti klub, Eric ten Hag nije mu dao pravu priliku u važnoj utakmici.

Čestitka u trećem licu

Ronaldo je na klupi sve prešutio, a onda ulaskom u igru dao sve od sebe, no čini se da nezadovoljstvo time nekako mora izaći iz njega. A to se dogodilo putem objave na Instagramu.

Postavio je fotografiju sebe na kojoj aplaudira publici uz značajan komentar, koji nam djeluje prožet ironijom:

"Svaka čast, Manchester United. Hvala vam svima na podršci na Old Traffordu."

Između redaka su mnogi prepoznali spomenuto nezadovoljstvo budući da Ronaldo čestita klubu u trećem licu, čime bi tako jasno dao do znanja da sebe ne smatra dijelom ovog trijumfa.

To za njega zapravo nije ništa čudno, Ronaldo je čovjek koji jednostavno obožava igrati i sudjelovati. Jedini slučaj kad smo ga izvan terena vidjeli potpuno "unutra" je finale Europskog prvenstva 2016. godine. No, tada nije mogao nastupiti zbog ozljede, pa je odlučio svojim suigračima pomoći maksimalno koliko je mogao na drugi način.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider