FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pitanje je vremena

Čovjek koji je skinuo Miočića ne želi da mu se to opet dogodi: ''Ako pokuša ući u kavez, dobit će šamarčinu''

Još samo četiri dana preostalo je do Cormierove obrane titule UFC prvaka teške kategorije.

Daniel Cormier i Brock Lesnar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Daniel Cormier u subotu brani titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv Derricka Lewisa. Kako bi što bolje najavio borbu, DC gostuje u raznim medijima pa je tako jedan od njih bio i SiriusXM, na kojem je progovorio o mnogim stvarima vezanim uz borbu, prenosi Fightsite.

Jedna od tema svakako je bio Brock Lesnar, za kojeg se očekivalo da će biti Cormierov protivnik u prvoj obrani teškaške titule. Ipak, kečerska zvijezda zbog suspenzije i dodatnih testiranja na doping ove godine ne može se boriti.

Umjesto toga, Cormier je prihvatio priliku nastupiti u Madison Square Gardenu, gdje će naslov prvaka braniti protiv Lewisa. A onda bi se vrlo lako, ukoliko dođe do pobjede, moglo dogoditi nešto slično onome kada je savladao Stipu Miočića.

''Čujem da će Brock Lesnar u subotu biti u Madison Square Gardenu na UFC 230 eventu. Ukoliko ponovno pokuša ući u taj kavez, dobit će šamarčinu na licu mjesta. Dugujem mu ionako jedan još od prošlog puta'', rekao je DC što misli o takvom odvijanju događaja.

Sumnjamo kako Cormieru zapravo smeta bilo kakva interakcija s Lesnarom, jer svakim novim događajem njihova potencijalna borba dobiva na dodatnoj vrijednosti. Ukoliko Lesnar uspije proći sve doping testove, a pojas tada još uvijek bude kod Cormiera, oni će se sigurno boriti negdje u prva tri mjeseca iduće godine.

UFC-ov event 230 ćete moći gledati uživo na GOL.hr-u i u snimci na Novoj TV, a vidjet ćemo i okršaje Karla Robersona i Jacka Marshmana, odnosno Dereka Brunsona i Israela Adesanye.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider