FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uvjeren u svoju pobjedu

Cormier poslao poruku Miočiću: "Prijatelju, nemam izbora, moram to napraviti!"

Nema klasičnog trash-talka, ali Cormier je Miočiću svejedno dao do znanja da računa na osvajanje njegova pojasa.

Galerija Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot YouTube) Stipe Miočić (Foto: AFP) Cormier i Miočić (Screenshot) +5 Miočić dominira nad Ngannouom (Foto: AFP)

Stipe Miočić i Daniel Cormier susreću se u glavnoj borbi UFC-a 226 7. srpnja u Las Vegasu u američkoj saveznoj državi Nevadi. Miočiću će to biti četvrta obrana naslova, dok će Cormier pokušati ujediniti naslove u teškoj i poluteškoj kategoriji.

Ova borba posebno je i po tome što se radi o velikim prijateljima i pravoj gospodi u oktogonu. No također se radi i o jako kompetitivnim borcima koji će ozbiljno shvatiti meč, a to je potvrđuju i posljednje Cormierove izjave. On je u pazi snimanja reality showa The Ultimate Figher vratio u emisiju UFC Tonight na televiziji Fox Sports, a govorio je i o borbi s Miočićem.

''Nemamo nikakvih međusobnih problema.Ovdje se radi samo o kompetitivnosti, a kada se natječeš, moraš se suočiti s najboljima. Uzbuđen sam što ću se imati prilike testirati protiv ovog tipa. Mislim da je nevjerojatan šampion, ali kao što sam i sam njemu rekao: sve što je dobro dođe svom kraju'', prenosi Cormierove riječi Fightsite.

''Stipe, nisam htio biti taj koji to mora napraviti. Ali da, prijatelju…nemam izbora moram to napraviti. Ja sam taj koji želi biti dvostruki prvak!'', samouvjeren je Cormier, ali i realan jer je svjestan da ga čeka izuzetno težak posao na UFC-u 226.

''Ovo je meč koji će biti jako težak. Gledajte, nisam tip koji bježi od izazova. Ja sam čovjek koji ide prema izazovima. Stipe je velik čovjek, izuzetno je tehnički kvalitetan, talentiran. To je tip koji će ući u kavez i pokušati me nokautirati. Ali budite sigurni da ću biti na nivou”, dodao je DC.

Cormier je prilično uvjeren da ima velike šanse u ovom dvoboju unatoč tome što mu kladionice ovaj put nisu pretjerano sklone.

''Ne bih ovo radio da nisam toliko siguran da mogu pobijediti Stipu Miočića. Koliko god se to činilo teškim, rekao sam to već mnogo puta, treniram s najboljim borcima svaki dan već punih deset godina. Ako se mogu boriti protiv Caina Velasqueza, mogu pobijediti i Stipu Miočića u srpnju. Vjerujte mi, uspjet ću u tome! Ne mogu dočekati'', zaključuje Cormier.

Prije superborbe u Vegasu Miočića i Cormiera gledat ćemo u ulogama trenera suprotstavljenih timova u najnovijoj sezoni showa The Ultimate Fighter. Emitiranje bi trebalo krenuti uskoro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider