FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Maksimalni luksuz

Luda proslava rođendana MMA zvijezde: McGregor se pohvalio sa zvijeri od 4000 KS, Lamborghini na vodi

Conor McGregor proslavio je 34. godini na Ibizi uz fanfare, sjaj i blještavilo...

Conor McGregor (Foto: Afp)

Conor McGregor nikada nije bio odveć samozatajan tip. Diskrecija je za njega prilično nepoznat pojam. Posljednji primjer je proslava 34. rođendana na Ibizi uz fanfare, sjaj i bogatstvo.

Zvijer od 4000 KS

“Baleari su doista veličanstveni! Jedva čekam!” uz veliku pompu objavio je na društvenim mrežama prije nekoliko dana da u španjolskom luksuznom ljetovalištu planira organizirati zabavu i proslaviti rođendan.

Ante Rebić Rebić dobio kapetansku traku Milana pa šokirao hladnokrvnom reakcijom divider

Slavni MMA borac nije štedio kako bi njegova obitelj i gosti imali sve što požele. Početkom tjedna kontroverzni Irac slavodobitno je objavio da su spremne njegove dvije potpuno nove jahte: Prestige 750 i Tecnomar Lamborghini 63.

Svaka je procijenjena na više od 3 milijuna eura i ispunjavaju različite želje. Dok je prva klasičnija jahta s nekoliko kabina i paluba za uživanje u putovanju, Lamborghini je zvijer od 4000 KS.

Inspirirana modelom Lamborghini Sián FKP 37, igračka Conora McGregora pravo je čudo.

McGregor proslavio 34. rođendan na Ibizi

Prema riječima Stefana Domenicalija, bivšeg šefa momčadi Ferrarija u Formuli 1 te izvršnog direktora Lamborghinija, a današnjeg čelnika talijanske udruge proizvođača jahti The Italian Sea Group, ta činjenica dodatna je vrijednost konačnom proizvodu.

"Kad bih morao zamisliti Lamborghini na vodi, ovo bi bila moja vizija", zaključio je Domenicali.

Kako bi pojačao dojam i pokazao da nije cicija, McGregor je u srijedu unajmio zrakoplov kako bi sa sobom poveo prijatelje i članove šire obitelji.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti Ancelotti otkrio hoće li Real dovesti nova pojačanja i što će igrati Hazard: "S Barcom nema prijateljskih utakmica" divider

Dok čeka ponudu za novi meč i povratak u oktogon, svadljivi Irac uživa u svojem bogatstvu i očito ga je spreman dijeliti sa svojim prijateljima.

Težak 200 milijuna dolara

Forbes je objavio da je samo od svibnja 2020. do svibnja 2021. zaradio 180 milijuna dolara bruto, od čega 158 milijuna izvan ringa, čime je po prvi put izbio na prvo mjesto najplaćenijih sportaša u godini.

Neto vrijednost njegova bogatstva procjenjuje se na 200 milijuna dolara.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider