FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pregovori su u tijeku!

Spreman još jednom šokirati svijet: McGregor u 2018. godini postaje kečer?

Conor McGregor pregovara oko svog povratka na borilište na sve strane i osluškuje najbolju financijsku ponudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok borilački svijet čeka povratak Conora McGregora u oktogon, UFC prvak gleda u drugom pravcu. Tako barem prenose britanski mediji, predvođeni The Sunom, koji tvrde kako posjeduju informacije prema kojima Irac trenutačno pregovara s kečerskom WWE organizacijom o vlastitom nastupu.

U tekstu stoji da McGregor traži ogroman novac za pojavljivanje na njihovom šouu na kojem bi se trebao sučeliti s nekom od WWE zvijezda današnjice. Meč bi se trebao dogoditi 2018. godine, a kao potencijalni termin spominje se datum u travnju kada je zakazana Wrestlemania 34, koja će se održati u Mercedes-Benz Superdomeu u New Orleansu.

"Conor je ogroman fan profesionalnog hrvanja. Njegova čitava persona na pozornici se razvila upravo iz gledanja likova poput Rica Flaira i The Rocka. Radi se o najboljim tipovima na svijetu kada pričamo o samopromociji i trash talku. Gledao je te momke dok je bio mlađi i to je nešto s čim se oduvijek htio baviti", rekao je The Sunu izvor blizak McGregoru.

"Ljudi iz WWE-a već su ga ranije pitali da se pojavi na nekom šou, ali nekako nikada nije uspio dogovoriti dobar termin. Sada se čini da je stvar blizu dogovora i da će potpisati ugovor", dodao je anonimni izvor.

I ovu vijest valja shvatiti u duhu trenutačnih pregovora Conora McGregora i UFC-a oko povratka u Octagon. Naime, jasno je da se Irac ne želi vratiti u UFC pod uvjetima aktualnog ugovora koji UFC-u jamči još četiri nastupa njihove najveće zvijezde. Iako je ustvrdio da se želi vratiti u UFC, jasno je da Irac sada pregovara oko svoje cijene s obzirom na megahonorar koji je zaradio u boksačkom meču s Floydom Mayweatherom.

Otud i glasine o dvoboju protiv Malignaggija ili o revanšu s Mayweatherom. Mudri biznismen kao što je McGregor sada ispipava teren i jasno pokazuje Daniju Whiteu kako ima i drugih opcija osim UFC-a.

White, s druge strane, također igra igru. Umjesto McGregorova favorita Natea Diaza odlučili su mu namijeniti Tonyja Fergusona. Odjednom je UFC-u postalo važno tko je na kojem mjestu na rang-ljestvici, sve kako bi opravdali odluku da McGregor mora ujediniti pojaseve.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider