Izdržati 10 rundi u ringu s najboljim borcem svih vremena u svojoj diviziji i to u svom profesionalnom boksačkom debiju nije mala stvar. Upravo je to pošlo za rukom MMA borcu i UFC prvaku Conoru McGregoru, koji je pokleknuo tek nakon devet i pol rundi velike borbe s Floydom Mayweatherom. Kada je legendarni Amerikanac počeo masakrirati umornog McGregora početkom 10. runde, sudac se ubacio i spasio Irca od većih batina.

Floyd je pokazao da je velika razlika između profi boksača i MMA borca, ali je na kraju ipak priznao da je ostao iznenađen koliko je McGregor čvrst. Irac se nije osramotio! Štoviše, zaslužio je respekt cijelog MMA svijeta i velikog dijela boksačkog. Uostalom, natjerao je Mayweathera da odradi jedan od svojih najboljih mečeva u tko zna koliko godina, jer je rekao da meč neće otići do 12. runde. Pohvale su pogotovo pljuštale iz MMA svijeta.

Zanimljivo je bilo i na konferenciji za novinare nakon borbe, na kojoj je Mayweather pohvalio McGregora, te ga pozvao na pozornicu. Irac se popeo s bocom viskija u ruci i polupraznom čašom. Čini se da je bio pripit ili je bar tako djelovao.

McGregor s viskijem u ruci
McGregor s viskijem u ruci (Screenshot)

"Da li odgovaram na pitanja ili želite da blebećem?", pitao je McGregor nakon što se popeo na pozornicu s bocom viskija i čašom u ruci.

Irac je nahvalio Mayweathera i priznao poraz. Smatra da je dobio četiri od devet rundi do te 10. kada je ga je sudac morao spasiti od nokauta.

Conor je djelovao vrlo zadovoljno unatoč porazu, a kako i ne bi s preko 100 milijuna dolara zarade.