FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još 11 dana...

McGregor umislio da je Ngannou: Pogledajte savršenu najavu za prvi veliki UFC-ov event godine

Conor McGregor nema namjeru dugo se zadržati u oktogonu u novom okršaju protiv Dustina Poiriera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošla je godina dana otkako je Conor McGregor nakon svega 40 sekundi brutalno nokautirao legendu UFC-a Donalda Cerronea i nanio mu najteži poraz u njegovoj veličanstvenoj karijeri.

McGregor nam je obećao tri borbe u 2020., međutim nijednu nakon toga nije odradio, ponajviše zahvaljujući svojem problematičnom ponašanju i svađi s predsjednikom Danom Whiteom. Sada kada je sve među njima dvojicom u redu, vrijeme je za povratak Mystic Maca u oktogon.

To će se dogoditi u noći s 23. na 24. siječanj u Abu Dhabiju, gdje će se po drugi put u karijeri ogledati protiv Dustina Poiriera. Njihov okršaj prije šest i pol godina završio je uvjerljivom pobjedom McGregora, tehničkim nokautom nakon manje od dvije minute borbe.

Mnogi ovoga puta očekuju sasvim drugačiji, izjednačeniji meč, prije svega zbog Poiriera koji je znatno napredovao u posljednjih šest i pol godina. McGregor pak očekuje novu laganu pobjedu, ovoga puta još i brže.

gol expired Mnogima je odmah bila sumnjiva popularna snimka Khabiba: Pogledajte pa procijenite divider

"Dustin mi se sviđa kao osoba, mislim da je dobar borac. Čak mislim i da je veliki borac, no svi veliki borci su još nekoliko razina ispod mene", kazao je samouvjereno McGregor.

"Nokautirat ću Dustina unutar 60 sekundi", rekao je u svom stilu McGregor, čija su predviđanja često u prošlosti bila izuzetno točna.

Ne znamo da li je Francis Ngannou uzor irskoj superzvijezdi, jer jedino on u UFC-u ovako brzo, unutar minute, riješava svoje suparnike. U svakom slučaju nadamo se da će ipak malo potrajati, da novi povratak karizmatičnog Irca ne proleti kao posljednji put...

Borba će se održati 24. siječnja, a cijeli event počinje od 4 sata ujutro uz izravan prijenos gol.hr-u, te u snimci na Novoj TV. Borba McGregora i Poiriera je glavni događaj večeri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider