FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SPREMAN ZA SPEKTAKL

Conor McGregor napravio najvažniji korak za povratak, otprilike se zna kad i gdje će se boriti

Conor McGregor vratio se u USADA program doping testiranja, što je bio glavni uvjet za njegov povratak borbama.

Conor McGregor (Foto: Afp)

Napokon se dogodilo ono što ljubitelji borilačkog sporta već dulje vremena čekaju. Conor McGregor napravio je ono najpotrebnije pred mogućnost povratka.

On se napokon prijavio u USADA program doping testiranja. To je morao napraviti zbog uvjeta naloženog borcima koji se vraćaju u UFC, a on im nalaže da minimalno šest mjeseci moraju provesti u programu testiranja, uz naravno sve negativne testove.

Već je sad jasno da to znači Conorovu mogućnost povratka u travnju, što nije bez razloga odabran mjesec.

Ne može najveći spektakl bez Notoriousa

UFC upravo za tada sprema UFC 300 priredbu, koja bi po svemu sudeći trebala imati najspetakularniji program u povijesti, a to će teško izvesti bez najpopularnijeg borca u povijesti, čovjeka koji je zapravo iz temelja promijenio cijeli sport.

Naravno, puno toga mora se odraditi prije nego Conor bude potvrđen, no sama ova informacija, koju je on sam putem Twittera potvrdio, je dovoljna da mnogi krenu trljati ruke.

Teško je trenutno pretpostaviti hoće li mu protivnik biti Michael Chandler, kojeg je sa suprotne strane imao u showu Ultimate Fighter, gdje je ponio ulogu trenera ili će UFC odabrati neku drugu opciju.

35-godišnji Irac nije se borio od srpnja 2021. godine, kad je zbog loma noge poražen od Dustina Poiriera, u njihovoj trećoj međusobnoj borbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider