FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što će ludi irac napraviti?

Pripremite se za kaos: McGregor dolazi iz prvog reda gledati Fergusona i Nurmagomedova

Na UFC 223 eventu gledat ćemo borbu za naslov prvaka u lakoj kategoriji između Fergusona i Nurmagomedova, a u prvom redu gledališta sjedit će Conor McGregor...

Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Novi UFC 222 spektakl, čiji vam glavni program donose GOL.hr i Nova TV, nalazi se pred vratima, no javnost se već ozbiljno "nabrijava" na onaj idući koji će se održati 8. travnja u Brooklynu.

Tada će se u Barclay Centru za pojas prvaka u lakoj kategoriji boriti privremeni prvak Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov, a u prvom će redu sjediti ni manje ni više nego čovjek koje je UFC oduzeo pojas prvaka uoči te borbe - irska superzvijezda Conor McGregor!

Artem Lobov, McGregorov pulen, borit će se u preliminarnom programu UFC-a 223 protiv Alexa Caceresa. Dobro je poznato da je Irac prisutan na svim borbama Lobova, te da je tijekom istih vrlo, vrlo aktivan.

Jednom je izazvao pravi kaos nakon što je uskočio u oktogon i počeo slaviti pobjedu sa svojim borcem, a potom i odgurnuo glavog suca dvoboja koji ga je došao udaljiti. Drugi je pak put glavni sudac prekinuo meč zbog McGregorove prevelike involviranosti izvan kaveza. Irac je naime, kako se borba selila iz jednog dijela oktogona u drugi, trčao s jednog kraja na drugi i glasno dijelio savjete.

"Isto su napravili i kada sam se borio u Brazilu. Tada je glavna borba večeri bila Jose Aldo i Chad Mendes. Conor je tada bio u publici i nastalo je prepiranje između njega i Josea Alda. Vjerojatno su me zato stavili na popis borbi u Brooklynu", rekao je Artem Lobov.

Dolazak McGregora na event dodatno će uvećati glavni program koji je ionako sjajan. Bit će zanimljivo vidjeti što će poznati irski lajavac izmisliti za ovaj događaj i ne treba sumnjati da će biti vrlo provokativno te uzbudljivo.

Osim Fergusona i Nurmagomedova, na glavnom programu UFC-a 223 vidjet ćemo i revanš Rosea Namajunas i Joanne Jedrzejczyk. Podsjetimo, Amerikanka je Poljakinji otela titulu prvakinje u studenom prošle godine kada ju je brutalno nokautirala sredinom prve runde.

Na popisu borbi nalaze se i Michael Chiesa i Anthony Pettis, te Ray Borg i Brandon Moreno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider