FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"sve je namješteno"

Najveća muljaža u povijesti boksa: Mayweather i McGregor prevarili sve?

Vlasnik boksačke Kuće slavnih Jim Lampley uvjeren je da je boksački meč Floyda Mayweathera i Conora McGregora bio najveća namještaljka u povijesti borilačkih sportova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najskuplji i najrazvikaniji borilački spektakl svih vremena, boksački meč Floyda Mayweathera i Conora McGregora, bio je "velika muljaža". Tako barem tvrdi stanovnik boksačke Kuće slavnih Jim Lampley.

Stručni komentator koji već preko 30 godina prati najveće boksačke događaje smatra kak je i više nego očito da je Mayweather pustio McGregoru prve tri runde te da je dozvolio da meč ode do 10. runde čisto zbog navijača.

"Mayweather nije u mirovini. Zašto bi bio? Pa kreirao je najveću muljažu u povijesti borilačkih sportova", rekao je Lampley za TMZ.

"Pustio je Conoru tri runde kako bi MMA svijet imao o čemu pričati, a onda je meč pustio do 10 runde. Sve je to namještaljka. Vjerujem da postoji još pljugera na ovom svijetu koji će dozvoliti da Floyd zaradi novih 150 milijuna ili više", kaže Lampley.

Novinar ga je potom pitao je li siguran da je pustio prve tri runde:

"O, da. Naravno. To je bilo i više nego očito", odgovorio je s velikom sigurnošću Jim, nakon čega je novinar TMZ-a pitao: "Mislite li da će Mayweather riskirati stopostotni učinak u karijeri zbog novog povratka?"

"Riskirati? Riskirati? Jesi li upravo povezao riječ rizik s Floydom Mayweatherom? Tu nema nikakvog rizika."

Mayweather je prije samo nekoliko dana na svom Instagramu objavio video kako naporno trenira na vreći, što su mnogi protumačili da se sprema novi povratak u ring, možda čak ponovno s McGregorom ili pak Amirom Khanom koji ga je prozivao nekoliko puta.

"Pitaš me bih li se kladio u povratak Mayweathera koji bi mu donio 150 milijuna zarade? Kakva je to oklada? Naravno da bi se vratio. Zašto bi inače stavljao videa sebe kako trenira ako mu to nije u planu. Sve je to namještaljka", poručio je Lampley.

Novinar je u čudu zapitao: "Zaista tako mislite?" što je iznenadilo i njegova gosta.

"Zašto me tako iznenađeno gledaš, mladiću?" upitao je Jim, a novinar mu odgovorio:

"Jer nisam dosad sreo nikoga tko je toliko uvjeren u to da je sve namješteno."

"Možda zato što nikada nisi razgovarao s nekim tko ima preko 30 godina iskustva u profesionalnom boksu", zaključio je Lampley, sjeo u auto i otišao.

Je li moguće da su Mayweather i McGregor velikom muljažom pospremili stotine milijuna dolara u džepove?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider