FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dvije su opcije

Kuha u boksačkim vodama: Floyd Mayweather ponovno ulazi u ring!?

Je li na pomolu novi povratak Floyda Mayweathera u boksački ring?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz navodno dobro upućenih izvora dolaze vijesti kako bi Floyd Mayweather Jr. ipak uskoro još jednom mogao u ring i to zbog razloga koji bi rijetko tko očekivao - financijskih.

Prema informacijama koje su se proširile sportskim medijima, Mayweather duguje minimalno 22 milijuna dolara poreza iz 2015. godine, a postoji mogućnost kako to nije sve. Gledajući da je najuspješniji boksač u povijesti veliki potrošač, niti činjenica da je procijenjen na oko 600 milijuna dolara te da je za meč protiv Conora McGregora zaradio 300 milijuna, možda mu nije dovoljna da zadovolji svoje potrebne nakon što isplati dugovanja.

Ne zna se niti u kakvom je stanju Mayweatherova tvrtka Mayweather Fitness and Boxing, pa čak postoji mogućnost da mu je i ona stvorila minus, budući da je podosta uložio u taj posao. Informaciju o njegovom povratku prenio je i britanski boksač Amir Khan, koji već godinama pokušava ući s njim u ring, pa je tako prozvao Mayweathera i ovog puta.

Možda bi mu najisplativije bilo ponovno nazvati McGregora i dogovoriti se da naprave novi "cirkus" i okrenu veliku lovu... No pričekajmo da prvo on sam potvrdi vraća li se ili ostaje u mirovini.

Na kraju, video koji je Floyd objavio na Instagramu daje informaciju kako on ozbiljno trenera, pa bi se čak dalo reći da na vreći izgleda bolje i spremnije nego u meču protiv McGregora.

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider