FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Laka lova

Cirkus stigao i do Balkana: Vaso Bakočević dogovorio boksački meč protiv ruskog "youtubera"!

Najlakša lova u mojoj karijeri, rekao je Psihopata…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević jedan je od najpopularnijih boraca na Balkanu pa je samo bilo ispravno da on bude predvodnik novog trenda u borilačkim sportovima na ovim prostorima i ugovori meč protiv Youtubera. Psihopata će za sljedeći tjedan boksati protiv ruske Youtube zvijezde Svjatoslava Kovalenka.

"Dogovorio sam profi boksački meč protiv ruskog youtubera Svjatoslava Kovalenka 29. listopada. Otkako je Jake Paul pobijedio Tyronea Woodleyja, izgleda da su se popalili se ovi youtuberi i misle da mogu prebiti sve profi borce'', rekao je.

Marvin Vettori vs Paulo Costa VIDEO Vettori i Costa na kraju se našli u poluteškoj kategoriji, Talijan slavio poslije udaračkog klasika u pet rundi divider

Boksat će četiri runde po tri minute u rukavicama od osam unci punjenima 2konjskom dlakom, a borit će se pod okriljem ruske organizacije Pravda Fighting.

Hvala za najlakšu lovu u karijeri“, dodao je Vaso.

Kovalenku ovo neće biti prvi "rodeo“, naime već ima jednu pobjedu u MMA-ju, a borio se i u amaterskom boksu, no ne zna se kakav mu je omjer pobjeda i poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider