FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ono što sanjaju teškaši

Čudesni Canelo Alvarez nokautirao Planta i objedinio sve četiri boksačke titule

'Canela' Alvareza većina boksačkih stručnjaka smatra najboljim boksačem današnjice u svim kategorijama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih profesionalnih boksača današnjice, 31-godišnji Meksikanac Saul 'Canelo' Alvarez objedinio je sva četiri najvažnija naslova svjetskog prvaka u super-srednjoj kategoriji nokautiravši u 11. rundi borbe u Las Vegasu Amerikanca Caleba Planta.

Plantu je to bio prvi poraz u karijeri u 22. borbi (21-1), dok je Alvarez došao do 57. trijumfa u svom 60. nastupu među profesionalcima (57-1-2), a 39. put je nokautirao suparnika.

Plant je do 11. runde uspijevao izdržati neprestane napade Alvareza, ali ga je Meksikanac uspio srušiti lijevim krošeom.

Američki boksač se uspio pridići prije nego što je sudac u ringu završio s odbrojavanjem, no uslijedila je nova kanonada Alvarezovih udaraca, nakon koje je Plant ponovno završio na podu, a sudac prekinuo borbu.

gol expired VIDEO Izgledalo je kao da će se opet potući nakon borbe, sudac potezom oduševio UFC svijet divider

'Canela' Alvareza većina boksačkih stručnjaka smatra najboljim boksačem današnjice u svim kategorijama, a u noći sa subote na nedjelju, pred više od 16.500 gledatelja u MGM Grand Garden Areni postao je prvi Meksikanac u povijesti koji je došao do sva četiri pojasa svjetskog prvaka (WBC, WBA, WBO i IBF), preotevši 29-godišnjem Amerikancu jedini naslov (IBF) koji mu je nedostajao.

Upravo isto želi napraviti Tyson Fury u teškoj kategoriji gdje drži naslov najpoznatije organizacije, WBC dok je Ukrajinac Usik nedavno pobjedom protiv Joshue uzeo WBO, IBF i WBA pojaseve (uz onaj manje važniji IBO-a).

Marlon Vera i Frankie Edgar VIDEO Anderson Silva bi bio ponosan: Legenda drugi put zaredom na krivoj strani spektakularnog nokauta divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider