FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svima je jasno, osim UFC-u...

Čak i izazivač za titulu UFC prvaka vjeruje da je priliku trebao dobiti Miočić: "On je to zaslužio"

Izazivač za titulu UFC prvaka Derrick Lewis također je priznao da UFC griješi jer ne daje priliku Stipi Miočiću za revanš.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier priznao da je Stipe Miočić trebao dobiti priliku za revanš, isto je napravio i čovjek koji je umjesto njega dobio tu priliku. Iako je još uvijek pod liječničkom suspenzijom zbog borbe od prije dva tjedna u Las Vegasu, Derrick Lewis 4. studenog imat će priliku života –postati UFC prvak.

Lewis je osebujan borac u svakom pogledu, ali i nevjerojatno skroman i realan. U odrađivanju svojih medijskih dužnosti ususret UFC-u 230 američki je borac iskreno priznao:

"Ovo je prilika koju nisam smio propustiti. Znam da u diviziji ima mnogo drugih boraca koji vjerojatno zaslužuju priliku prije mene. Ne zaslužujem priliku prije Stipe Miočića. Njemu su trebali dati ovu borbu. Ali, iskreno, pitanje je hoću li više ikada dobiti ovakvu priliku, pa ću ju prihvatiti", rekao je 33-godišnji Lewis.

Derrick Lewis (Foto: AFP) Derrick Lewis (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Podsjetimo, Lewis se borio na UFC-u 229, koji se održao prije svega dva tjedna. Nakon borbe s Volkovom zaradio je liječničku suspenziju od četiri tjedna, koja je potom srezana na tri, samo kako bi mogao ući u oktogon s Cormierom za dva tjedna.

Spomenimo i da aktualni prvak Cormier još uvijek vuče ozljedu šake iz meča sa Stipom Miočićem te je otvoreno rekao da možda neće biti sto posto spreman. Lewisa to ni najmanje ne zanima.

"Ja u svaku svoju borbu ulazim s kronično ozlijeđenim leđima, prekomjernom težinom i blizu sam dijabetesa. Briga me za njegovu ozlijeđenu ruku", rekao je Lewis i još se jednom osvrnuo na našeg Borca.

"I dalje sam uvjeren da je Stipe trebao dobiti priliku za revanš. Svi koji su izgubili pojas odmah su dobili svoju priliku za njegovo vraćanje. No tako je kako je. Sretan sam jer sam dobio ovu priliku."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider