FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U noći sa subote na nedjelju

Budite uz GOL.hr i Novu TV: Borilački spektakl s velikim imenima i bivšim prvacima

Noćas nas čeka novi UFC spektakl.

Robbie Lawler i Donald Cerrone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vladar velter kategorije Tyron Woodley čeka izazivača, a to bi trebao biti pobjednik glavne borbe večeri Rafael dos Anjos - Robbie Lawler. Obojica su velika imena UFC-ovog rostera i bivši prvaci svojih kategorija.

Tvrda legendarna brazilska kost protiv jednog od najatraktivnijih UFC boraca. Rafael Dos Anjos se ove godine popeo iz lake u velter kategoriju i sjajno kroči svoj put prema napadu na titulu prvaka. Pobijedio je Tareca Saffiedinea i Neila Magnyja, a sada je dobio jedan od najtežih zadataka u velter kategoriji - bivšeg prvaka Robbie Lawlera.

Dos Anjosu su 33 godine, iza sebe ima 27 pobjeda, većinu sudačkim odlukama, samo pet nokauta. Brazilac je devet puta poražen, a titulu prvaka lake kategorije osvojio je protiv Anthonyja Pettisa, uspješno je branio protiv Cerronea i izgubio je od Eddieja Alvarez.

Robbie Lawler i Donald Cerrone (Foto: AFP) Robbie Lawler i Donald Cerrone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Robbie Lawlera je baš poput Alvareza pravi jamac za atraktivnu borbu bez previše taktičkog nadmudrivanja. 35-godišnji Lawler je u UFC-u gotovo pet godina i poražen je samo dva puta. Nakon posljednje pobjede, fokus mu nije bio na velikim prijetnjama protivnicima.

''Ne razmišljam o borbi protiv Demiana Maia ili napadu na titulu, želim provesti vrijeme sa svojom obitelji i posjetiti prijatelja koji se bori za život. To su mi trenutačno prioriteti'', poručio je Lawler.

O Lawlerovom stilu borbe dovoljno govori njegov nadimak - nemilosrdni. I statistika to dokazuje, 28 pobjeda u karijeri i čak 20 nokauta. 11 poraza i jedna no contest borba. Dva puta su njegove borbe protiv Hendriksa i Mekdonalda proglašene borbama godine.

Ako vam već Lawler i Dos Anjos nisu dovoljna pozivnica da budete s nama, onda su to sigurno borci poput Ricarda Lamasa, koji se bori s Joshom Emmettom. U oktogon će i argentinska senzacija Santiago Ponzinibbio, koji je šokirao Gunnara Nelsona u posljednjoj borbi, tu je i poluteškaški dvojac Miša Cirkunov i Glover Teixeira. Puno razloga da budete noćas od dva ujutro uz GOL.hr i nedjelju navečer uz Novu TV.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider