FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Gledajte na GOL.hr-u i Novoj TV

Borilački spektakl u Las Vegasu: "Želim priliku za pojas prvaka. Ja sam sljedeći"

Ove subote na nedjelju od 2 sata ujutro GOL.hr donosi izravni prijenos UFC on ESPN večeri u Las Vegasu na kojoj je glavna borba teškaški obračun Curtis Blaydes - Alexander Volkov.

I ovog vam vikenda Nova TV i GOL.hr donose veliki borilački spektakl. U noći sa subote na nedjelju, u glavnom gradu borbi, Las Vegasu, obračunat će se Curtis Blaydes i Aleksandar Volkov.

Bitka u Pekingu za jednog je označila stop prema vrhu, za drugog novi niz zastrašujućih nokauta. Francis Ngannou je prije godinu i pol dana nokautirao Curtisa Blaydesa u njihovom drugom međusobnom obračunu i upisao drugu pobjedu.

Bio je to poraz koji je Blaydesa, unatoč sjajnoj prošlog godini zaustavio u šampionskim ambicijama. Nanizao je nakon toga 29-godišnji Amerikanac pobjede nad Wilisom, Abdurakimovom i početkom ove godine nad bivšim prvakom Dos Santosom. Blaydes je prije pet mjeseci bio jasan u svojim željama.

Prognoze za Blaydes - Volkov Savjeti za kladitelje: Zelg prognozirao ishode borbi za nedjeljni UFC divider

Koga želite za budućeg protivnika nakon ovako velike pobjede?

„Želim priliku za pojas prvaka. Ja sam sljedeći. Pokazao sam da znam hrvati. Pokazao sam da imam dobre ruke. Ne znam što još trebam učiniti, želim priliku za pojas prvaka.“

No Ngannou čeka rasplet Miočića i Cormiera, tako da je Blaydes još na čekanju duže vrijeme.

Najveća ruska teškaška nada u UFC-u Aleksandar Volkov, ima također skalp jednog bivšeg prvaka u riznici. Od njegovih šaka je stradao Fabricio Werdum. Bila mu je to četvrta UFC pobjeda u nizu, a nakon toga je u meču kojeg je dobivao stigao šokantan poraz od Lewisa. Na pobjedničke tračnice se vratio ne pretjerano impresivnom pobjedom, pred svojom publikom u Moskvi, nad Gregom Hardyem. Trenutačno je 7. izazivač teške kategorije.

gol expired Đoković dobio Petrovićev dres: "Jako emotivan trenutak, Dražen je ikona sporta u regiji" divider

Momak iz Bronxa, Shane Burgos, jako lijepo gradi svoju UFC priču. Trenutačno zatvara top 10 perolake kategorije. A put prema vrhu bio bi olakšan pobjedom nad veteranom Joshom Emmetom, 35-godišnjakom, koji figurira u ovom okršaju kao lagani autsajder. Burgosa UFC vidi kao ozbiljnog igrača u perolakoj. Prije tri mjeseca je potpisao novi ugovor na četiri borbe.

Osim Blaydesa i Volkova, te Emeta i Burgosa, u Las Vegasu ćemo gledati dame iz bantama Raquel Pennington i Marion Reno.
Velteraše Limana Guda i Bella Muhameda, ali i borca koji uz Donalda Cerronea ima najviše mečeva u UFC-u, čak 34, Jima Millera protiv Roosevelta Robertsa.

Pogledajte cijelu emisiju Lucky Punch: Koja će biti taktika Miočića?

 

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider