FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
borbe za titulu

Borilački spektakl FFC ovog petka na Novoj TV

U petak 23. rujna, s početkom u 22:45 sati, gledatelji Nove TV imat će priliku uživati u borilačkom spektaklu u režiji FFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji borilačkih sportova moći će pogledati čak dvije borbe za naslov prvaka FFC organizacije, koje se održavaju u austrijskom gradu Linzu. Naslov prvaka FFC-a po MMA pravilima u Hrvatsku će pokušati odnijeti naš MMA borac Filip Pejić u kategoriji do 66 kilograma, a na tom putu ga čeka Ahmed Vila iz BiH. U drugoj, ključnoj borbi te večeri, moći ćemo gledati Srbina Stošića i Nizozemca Staringa.

Pored dvije borbe za naslov, FFC 26, u večernjem borilačkom spektaklu donosi još četiri MMA meča te sedam borbi po kickboxing pravilima. U dva navrata u ring će se popeti i dva hrvatska MMA predstavnika – Marko Burušić (-66 kg) i Ivica Trušček (-80 kg).

U kickboxing bobrama Hrvatska ima tri predstavnika, od kojih se ističe Mladen Brestovac u meču za titulu FFC prvaka u teškoj kategoriji. Brestovac će za taj podvig morati izaći kao pobjednik iz meča sa Španjolcem Garciom.

Podsjećamo, ovaj vikend na Novoj TV bit će pravi vikend borbi. Pored FFC 26 borbenog spektakla, u nedjelju navečer 25. rujna, gledatelji će imati priliku pogledati i veliki povratak naše borilačke legende Mirka Cro Copa Filipovića.

Naš Mirko, u 42. godini života u Japanu kreće u pohod na novi trofej. U nedjelju će tako ući u ring s Korejcem Hyun Man Myungom u prvom kolu „Rizin World Grand Prixa 2016.“ u Tokiju, a borbu ćete moći pratiti upravo na Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider