FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bila bi mi čast"

Anderson Silva dokazao da je i dalje glavni, Conor McGregor se ponudio za iduću borbu

MMA borci ostali su oduševljeni Andersonom Silvom, a jedan od njih bio je i Conor McGregor.

Galerija Adesanya izaziva Silvu Adesanya podiže ruku Silve Silva vs McGregor (Foto: AFP) +1 Conor McGregor (Foto: AFP)

Anderson Silva vratio se u kavez nakon točno dvije godine izbivanja iz UFC-a, no vratio se porazom od Israela Adesanye na UFC 234 eventu u Melbourneu. Novozelanđanin je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom u vrlo atraktivnom, ali više egzibicijskom meču između dvojice sličnih boraca.

Adesanya je u nebrojeno navrata rekao da je upravo zbog Andersona Silve ušao u MMA svijet i da mu je borca protiv njega ostvarenje dječačkog sna.

"To je kao da igrate košarku protiv Michaela Jordana."

Drama uoči UFC-a 234: Unatoč po život opasnoj situaciji Whittaker se želio boriti Robert Whittaker (Foto: AFP) Robert Whittaker (Foto: AFP)

Iako ima 43 godine, Anderson Silva i dalje pokazuje koliko je svestran i vješt borac. Njie su ostali oduševljeni i drugi MMA borci koji su pratili ovaj dvoboj, a među njima je bio i bivši prvak perolake i lake kategorije Conor McGregor. Štoviše, ponudio se da bude idući suparnik Brazilcu.

"Anderson je vješt borac. Ovakva tehnika se razvija samo dugogodišnjim napornim radom i iskustvom. Fenomenalna izvedba. Vješt si veteran i za tebe imam samo riječi poštovanja. Bila bi mi čast (boriti se s tobom", napisao je McGregor. 

Podsjetimo, već se govorilo o toj potencijalnoj borbi, a s obzirom da je u govoru nakon poraza Anderson Silva otkrio da se želi boriti u brazilskom gradu Curitibi, nije nemoguće da predsjednik UFC-a Dana White dogovori tako nešto.

Brazil je lud za MMA-jem, Anderson Silva i Conor McGregor su planetarno popularni borci i ta bi se borba prodavala sama od sebe.

Komentari ostalih boraca gotovo pa da se ni ne odnose na izvedbu Israela Adesanye, već isključivo Andersona Silve.

Budućnost MMA-a Israel Adesanya pobijedio legendarnog Andersona Silvu, ali ga nije poslao u mirovinu UFC 234: Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum Adesanya izaziva Silvu Adesanya podiže ruku Silve

"Anderson je i dalje glavni! Mlad je 43 godine", napisao je James Vick.

"Uvijek je zadovoljstvo gledati Andersona Silvu. Adrenalin pumpa na sve strane svaki put kad izađe u kavez", napisao je Rafael dos Anjos.

"Konstantno se lovim da gledam borbu i ne dišem. Nakon toliko godina Anderson Silva i dalje izaziva taj osjećaj kod mene", iskreno je otkrio Michael Chiesa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider