FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"moli me da ga ne rušim"

Papreno sučeljavanje St. Pierrea i Bispinga: "Pogledaj se! Obična si pi...!"

Glavni akteri UFC-ovog spektakla odradili su posljednje verbalno sučeljavanje i zadovoljili vagu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od najjačih UFC priredbi ove godine na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju od tri sata ujutro, a cijeli spektakl donose vam Nova TV i GOL.hr. Pet vrhunskih borbi, jedna jača od druge, a među njima čak tri za nalov prvaka. Sve to odvijat će se na UFC 217 eventu u njujorškom Madison Square Gardenu.

Prvo djevojke za titulu, a onda slijedi "kaos"

Od tri meča za titulu, prve će u oktogon ući djevojke. Poljakinja Joanna Jędrzejczyk i Amerikanka Rose Namajunas. Borba je to u kategoriji do 52 kilograma. Jędrzejczyk još nema nijedan poraz u karijeri i velika je favoritkinja s čak 80 posto izgleda. Namajunas je pet godina mlađa, tri centimetra niža, i ima centimetar kraći raspon ruku.

U drugoj borbi za pojas Cody Garbrandt brani naslov protiv T.J. Dillashawa, u kategoriji do 61-og kilograma. Garbrandt je mlađi pet godina, nešto je viši, ali ima pet centimetara kraći raspon ruku. Na kladionicama je Garbrandt favorit s omjerom 65 prema 35 posto.

A nakon njih slijedi glavna borba večeri: Michael Bisping protiv legendarnog Georgesa St-Pierrea! Ovdje su kladionice potpuno neodlučne: 50 prema 50 posto! Georges St-Pierre je možda i najveći MMA borac svih vremena, ali vraća se nakon četiri godine mirovine, i to u težu kategoriju! Potpuna neizvjesnost, uz mnogo verbalnih okršaja:

"On pokušava igrati psihološku igru. A u svakom intervjuu moli me da ga ne rušim na tlo. Moli me! On se boji! Moli me da se borimo na nogama. Pokušava igrati psihološku igru. Meni ne smeta, nema problema", rekao je St. Pierre na jednoj od posljednjih presica.

"Molim te? Bojim se? Koji k...? Jesi li se pogledao u ogledalo? U tebi nema ničeg zastrašujućeg. Nekad si izgledao kao učitelj povijesti, a sad izgledaš kao broker. U oba slučaja si p...ca", odgovorio mu je prgavi Englez.

"U subotu će ga prebiti učitelj povijesti. To će se dogoditi", uzvratio je GSP.

"To ćemo još vidjeti", zaključio je Bisping.

Otvaraju sjajni borci i jedna brazilska nepoznanica

Bit će to svakako vrhunac cijele UFC-ove jeseni! A osim tri borbe za titulu i ostale dvije su vrlo jake! U kategoriji do 77 kilograma gledat ćemo Stephena Thompsona i Jorgea Masvidala, Amerikance iz samog vrha kategorije velter. Gotovo su vršnjaci. Thompson je nešto viši i ima nešto veći raspon ruku u blagi je favorit s omjerom 60 prema 40 posto.

Cijeli glavni program večeri otvorit će Amerikanac Johnny Hendricks i Brazilac Paulo Borrachinha. Ovaj mladi Brazilac još je nepoznanica, ali je bez poraza u karijeri! Dosta je viši i ima veći raspon ruku od Hendricksa i na kladionicama iznenađujuće veliku prednost od 70 prema 30 posto.

UFC spektakl iz New Yorka gledajte izravno na GOL.hr-u u nedjelju od 3 sata ujutro i na Novoj TV u nedjelju navečer od 22:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider