Jedan od najboljih MMA sudaca današnjice Marc Goddard našao se u do sada nedoživljenoj situaciji svoje bogate karijere. On je u petak sudio nekoliko mečeva na UAE Warriors 12 eventu u Abu Dhabiju, a jednu će borbu gotovo sigurno pamtiti zauvijek.

Okršaj između Ahmeda Al Darmakija i Bogdana Kirilenka u perolakoj kategoriji doveo ga je na rub fizičkog obračuna s pobjednikom, odnosno na kraju diskvalificiranim domaćim borcem Al Darmakijem. Nakon što je gušenjem natjerao Kirilenka da tapka, Al Darmaki nije želio pustiti gušenje, te ga je Goddard doslovno morao fizički odvojiti od Kirilenka.

Nakon što je odvojio Al Darmakijevu ruku od vrata suparnika krenulo je fizičko naguravanje po kavezu, u kojem je domaći borac ipak prvi popustio i shvatio da radi sebi na štetu. Popeo se na ogradu i krenuo slaviti, a samo nekoliko sekundi kasnije uslijedio je šok.

Goddard je donio odluku da je Al Darmaki diskvalificiran zbog guranja suca, nakon čega je krenulo preklinjanje da to ne radi. Nakon što je uvidio da ga to neće nigdje dovesti, Al Darmaki je opsovao Goddarda i napustio kavez.

"Je*i se čovječe", kazao je domaći borac.