FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Anthony, kada god si spreman..."

UFC-ova organizacija nudi Joshui 500 milijuna dolara, između ostalog i za meč protiv Miočića?

UFC-ova boksačke promocije Zuffa prišla je svjetskom boksačkom prvaku Anthonyju Joshui i ponudila mu priliku za suradnju i dobru zaradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih novina, svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBA i IBO Anthony Joshua spreman je na razgovor s organizacijom Zuffa, boksačkom promocijom iz UFC-a. Iako nije zainteresiran za ulazak u svijet slobodne borbe (MMA), Joshua je otvoren za razgovor sa Zuffom i predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, koji su navodno spremni dati Joshui pola milijarde dolara za nekoliko borbi.

"Slušat ćemo, i ako će ponuda imati smisla, unutra smo 100%", rekao je Joshua za ESPN.

"Sretan sam da Dana White ulazi u boksački svijet i nadam se da može unijeti dodatno uzbuđenje koje u posljednje vrijeme nedostaje. Naravno, nadam se da možemo i zaraditi više novca i napraviti neke dobre borbe", rekao je britanski boksač, koji će u subotu u Cardiffu braniti svoju titulu prvaka protiv Josepha Parkera.

Nakon ove izjave Anthonyja Joshue na svom se Twitter profilu oglasio UFC prvak teške kategorije - Stipe Miočić. On je već u nekoliko navrata prozvao Joshuu i izazvao ga na borbu, odnosno da fanovima pruže ono što žele vidjeti.

"Anthony Joshua, kada god si spreman...", napisao je kratko i jasno Stipe Miočić.

Sada bi to bilo itekako moguće, jer ako Joshua pristane na suradnju sa Zuffom, čiji je predsjednik Dana White, prva njegova želja bila bi sigurno vidjeti jednog od svojih najboljih boraca u ringu s najboljim boksačem svijeta!

U profesionalnoj karijeri Joshua za sada ima savršenih 20-0, jedna je od najvećih britanskih sportskih zvijezda, a 2012. na Olimpijskim igrama u Londonu je uzeo zlato u super teškoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider