FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
otužno za gledati

Pogledajte novu parodiju Boba Sappa: Nakon medvjeda nadjačao ga je i Turčin

Novi komični poraz u svojoj osebujnoj karijeri doživio je 44-godišnji Bob Sapp.

Bob Sapp (Screenshot)

Najbolji dani u karijeri Boba Sappa daleko su iza njega. The Beast (Zvijer) odradio je još jednu kickboxing borbu i upisao je još jedan komičan poraz. Sap se obračunao sa Selcukom Ustabasijem na Mix Fight Championship 24 priredbi u turskom Izmiru i izgubio nakon prvog malo jačeg udarca.

Već godinama gledamo 44-godišnjeg Sappa kako se "sramoti" po raznoraznim MMA događajima, a iznimka nije bio ni ovaj u Turskoj. Sapp je izdržao manje od minute u ringu s Ustabasijem, prije nego što je pao na pod od jednog low kicka i laganog udarca u glavu, te se previjao u bolovima kao da ga je pogodio Francis Ngannou.

Sudac je došao do njega, dao mu priliku da se oporavi, no to se nije dogodilo. Sappu je to bio 18. poraz u kickboxingu, 15. u posljednjih 17 mečeva. Kada je MMA u pitanju, tu je na nizu od 14 poraza!

Iako je već postao predmet sprdnje kada su njegove borbe u pitanju, Bob Sapp je i dalje veliki mamac za fanove. Tako je na Staru godinu (2017.) dobio poziv iz Japana da se okuša u odmjerivanju snage s medvjedom!

Bob Sapp i medvjed ušli su skupa u kavez, a dijelila ih je pregrada koju su gurali do određene granice. Pravila su bila jasna – tko prvi izgura drugog do cilja, taj je i pobjednik. Kako bi stvar dodatno začinili, Japanci su na 44-godišnju američku "Zvijer" stavili odreske koji su dodatno motivirali medvjeda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider