FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Bliži se veliki meč

Miočić najavljuje agresiju u spektaklu godine, Cormier provocira: ''Jednostavno nije dovoljno dobar''

Počelo je odbrojavanje do borilačkog spektakla godine, uzvratne borbe Daniela Cormiera i Stipe Miočića. I dok je Cormier ažuran na društvenim mrežama, Miočića u medijima gotovo da i nema - samo je kratko poručio ''pojas će ponovno biti moj.''

Galerija Miočić vs Cormier (Screenshot) Stipe Miočić (Foto: GOL.hr) Stipe Miočić (Foto: GOL.hr) +1 Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP)

Krenula je UFC-ova mašinerija spektakularnih promo-videa, zahuktavaju se stvari uoči teškaškog ogleda godine – Stipe Miočić protiv Daniela Cormiera.

Glavni program UFC-a 241 moći ćete pratiti u noći sa 17. na 18. kolovoza na našem portalu GOL.hr, kao i u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV.

Daniel Cormier, jedini uz Randyja Couturea koji je držao poluteškaški i teškaški pojas, u slučaju nove pobjede zacementirao bi status jednog od najvećih, za mnoge i najvećeg borca svih vremena. Podsjetimo, prije devet dana, na velikoj UFC-ovoj konferenciji za medije istaknuo je kako sumnja u Miočićeve mogućnosti.

"Osjećam se sjajno i blagoslovljeno. Tata će opet biti prvak''

''Znam da će biti bolji, kada pomislim na borbu koja slijedi, ali i na našu prvu borbu. Jednostavno mislim da nije dovoljno dobar da me pobjedi. Jednostavno nije. Dobar je prvak, dobar borac, jednostavno nije dobar da me pobjedi'', rekao je DC.

Miočić je postao tata djevojčice Meelahe Claire prije godinu dana. Uživa u toj ulozi, a vidi se uskoro i u staroj ulozi - najboljeg teškaša današnjice.

Stipe Miočić oglasio se 11 dana prije dvoboja titana: "Uzimam natrag što je moje" Miočić vs Cormier (Screenshot) Cormier i Miočić iz prve borbe (Foto: AFP) Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) +2 Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP)

''Čudesno je biti roditelj. Mnogi ovdje imaju djecu. I ja mislim da je moje dijete najbolje na svijetu. Bila je ovo sjajna godina. Osjećam se sjajno i blagoslovljeno. Tata će opet biti prvak'', rekao je Stipe.

Na društvenim mrežama gotovo svakodnevno ažurni Cormier, osvrnuo se na svoju veliku karijeru.

''Kada se osvrnem na svoju karijeru, najniža točka bio je poraz od Jona Jonesa u srpnju 2017. Prvi puta me netko nokautirao, a puno sam radio za tu borbu. Pripremao sam se za pobjedu, a nisam obavio posao. No uspio sam se izdignuti iznad svega i izgradio najbolju godinu moje karijere -2018. To je bila najveća točka koju sam iskusio u karijeri. Osvajanje pojasa teškaškog prvaka protiv Stipe Miočića u Las Vegasu.''

"Dolazim biti agresivan. Nemam namjeru sjediti i čekati"

Cormier je i dalje najcjenjeniji borac UFC-a kada se gleda ljestvica boraca bez obzira na težinske kategorije.

Cormier je ispred neporaženog prvaka lake kategorije Habiba Nurmagomedova i svoje crne mačke Jona Jonesa, prvaka poluteške. Zatim slijede Henry Cejudo, najbolja borkinja današnjice Amanda Nunes, pa prvak perolake Max Holloway. Sedmi je Kamaru Usman, prvak veltera. Osmi Dustin Poirier, a Stipe Miočić je još uvijek u top 10 koji zatvara s Robertom Whitakerom.

Daniel Cormier (Screenshot Instagram) Cormier ''umire'' u pripremama za Miočića: "AKA dvorana postala je bazen mog znoja" divider

Već poslovično izvan oktogona, ne previše pričljivi Miočić jedva čeka uzvrat.

"Ubio sam se od treninga, a cilj je otići tamo i odraditi ono što je potrebno. Kao što uvijek radim, dolazim biti agresivan. Nemam namjeru sjediti i čekati. Ja sam borac koji se dolazi boriti. I neće se ponoviti loša večer. Kako god bilo, moja će ruka biti podignuta u zrak, a pojas će biti oko mog pasa."

Miočić je 13 mjesec riskirao, uporno odbijao sve borbe i dočekao uzvrat. Ovoga puta vjerujemo u drugačiji scenarij od ovog

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider