FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bliži se spektakl

Cormier ''umire'' u pripremama za Miočića: "AKA dvorana postala je bazen mog znoja"

Kako se sve više bliži UFC 241, Stipe Miočić i Daniel Cormier sve su više posvećeni kondicijskoj pripremi.

Daniel Cormier (Screenshot Instagram)

Stipe Miočić i Daniel Cormier posvećeni su tome da što spremniji dočekaju veliku borbu na UFC 241 priredbi, a Cormier je neke snimke sa svojih priprema odlučio podijeliti s fanovima.

Rijetko tko očekuje kako bi druga borba Cormiera i Stipe Miočića mogla završiti slično kao prva. Očekuje se oprezniji Miočić, a prema tome vjerojatno i taktički puno strpljivija borba. Nikoga neće začuditi ako budemo gledali duel gdje obojica čekaju pravu priliku, a ona bi se mogla ukazati u trenucima kad se kod protivnika primijeti umor, prenosi Fightsite.

Pretpostavlja se kako bi obojica u ovu borbu mogla ući lakša nego u onu iz srpnja prošle godine, automatski time i brži. Iz snimki s Cormierovih priprema tako se nešto zapravo da pretpostaviti. Kardio vježbe u prvom su planu, a količina znoja ono je čime se Cormier pohvalio.

"AKA dvorana postala je bazen mog znoja", naveo je UFC-ov prvak teške kategorije.

Mnogi su fanovi nestrpljivi zbog ove borbe, iako UFC i dalje čeka s glavnim najavnim materijalima. Ipak, radi se o jednom od najboljih UFC programa ove godine.

Glavni program UFC-a 241 moći ćete pratiti u noći sa 17. na 18. kolovoza na našem portalu GOL.hr, kao i u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider