FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"imam ga na nišanu"

Osuđeni zlostavljač žena i bivša NFL zvijezda želi dvoboj protiv Stipe Miočića

Mnogi vide veliki MMA potencijal u bivšoj zvijezdi NFL-a, koja se vidi u samom vrhu UFC-a jednog dana.

Greg Hardy (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivša zvijezda američkog nogometa Greg Hardy u noći sa subote na nedjelju ima popravni ispit u najpoznatijoj MMA organizaciji UFC-u. Nakon nespretnog i neiskusnog udaranja koljenom u glavu u siječanjskom debiju, zbog čega je diskvalifikacijom izgubio meč, Hardy će u sunaslovnoj borbi UFC Fight Nighta na Floridi pokušati slaviti protiv Dmitrija Smoliakova.

"Opušten sam i spreman sam. Ovo je potpuno drugačija priča od prošle borbe u kojoj sam jako puno naučio. Cilj u ovoj borbi nije samo doći do pobjede, nego i svojim nastupom dokazati da pripadam ovdje. Moram ostaviti pravi dojam, a onda u idućoj borbi potvrditi kako sam ovdje s namjerom da ostanem", otkrio je Hardy za TMZ.

Nakon toga mu je jedan, očito neiskusni novinar, postavio pitanje o potencijalnim borbama protiv Stipe Miočića i Derricka Lewisa. Pred Hardyjem je tek drugi nastup u UFC-u pa je pitanje o borbi protiv Miočića, čovjeka koji je najviše puta branio titulu pobjednika teške kategorije u povijesti organizacije, pomalo besmisleno. No, Hardy je ambiciozan borac.

"Ne razmišljam o njima, nego gledam prema njima. Naciljao sam obje borbe. Na meni je da to prvo zaslužim tako što ću zatvoriti usta onima koji govore da niti ne trebam biti ovdje. Naravno da za borbe protiv boraca iz vrha još uvijek nisam spreman. Cilj je napredovati korak po korak i kada dođem do tih borbi, to treba biti borba Golijata protiv Golijata", rekao je s obje noge na tlu Hardy.

Podsjetimo, Hardy je od 2010. do 2015. godine igrao u najjačoj ligi svijeta kada je američki nogomet u pitanju - NFL-u. Karijeru mu je praktički zaključilo obiteljsko nasilje, za koje je i osuđen na sudu. Osim toga uhvaćen je i u posjedu kokaina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider