FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
karantena im nije teško pala

Razveselile fanove, a ponešto će i zaraditi: MMA borkinje pronašle zanimaciju i kada sport stoji

Nekim borkinjama karantena zbog pandemije koronavirusom ne pada preteško...

VanZant i Austin (Foto: Screenshot)

Nakon što su se jako dugo odupirali pandemiji koronavirusa MMA borci i borkinje ipak su se, kao i ostatak sportaša, našli u situaciji da moraju trenirati kod kuće. To nekima jako teško pada, poput izazivača u UFC-ovoj teškoj kategoriji Danielu Cormeiru, dok drugi pak koriste ovu situaciju najbolje što znaju.

Vojska na ulicama Bergama Od euforije do očaja u mjesec dana: Kako su prekinuti naljepši trenuci ponosnog talijanskog grada

Bivša UFC-ova borkinja Bec Rawlings pronašla je dodatni način kako zaraditi u ovom periodu kada neće biti borbi jedno dulje vrijeme. Otvorila je profil na jednoj popularnoj stranici za one koji imaju 18 i više godina, na kojoj objavljuje fotografije i videa intimnijeg sadržaja, a fanovi ga mogu vidjeti ako plate pretplatu. Cijene se kreću od 20 dolara mjesečno, pa sve do 204 dolara za cijelu godinu.

Nedugo nakon nje su se za profil na istoj stranici odlučile i njezine jako dobre prijateljice, bivše UFC izazivačice Jessica Pene i Cat Zingano.

Thomas Bach U kojem svijetu ovaj čovjek živi? Nevjerojatna poruka vezana za Olimpijske igre

Borkinja koja je nokautirala Rowlings i označila početak kraja njezine karijere u UFC-u, Paige VanZant, također radi na samopromociji u vrijeme karantene. Ona i suprug Austin Vanderford svakodnevno vježbaju kod kuće i objavljuju videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

I dok je Vanderford uvijek "pristojno" obučen za trening, to se isto ne može reći i za VanZant, koja svojim objavama žari i pali društvenim mrežama. U jednom od posljednjih videa VanZant je samo u donjem rublju pomagala suprugu prvi podizanju bencha.

Tu su i neizostavni selfieji koje Paige VanZant voli objavljivati i hvaliti se svojim "novim" grudima...

Messi vs Karić Kakav je ovo megadvoboj: Tko bolje tehnicira WC papirom, Messi ili Karić?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati