FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
USKRSNUĆE NA USKRS

Babić pred veliki povratak: "Pričao sam da želim osjetiti poraz, jako sam se prevario"

Gotovo godinu dana trebalo je Alenu Babiću da se vrati u ring nakon prvog poraza u karijeri.

Alen Babić (Foto: screenshot (YouTube))

Ove nedjelje u Londonu ponovno ćemo u ringu gledati Alena Babića. Tek nešto manje od godinu dana kako je ekspresno poražen u meču za svjetsku titulu protiv Lukasa Rozanskog.

U Londonu ga čeka Steve Robinson, na velikoj Bad Blood priredbi, gdje Babić nije u prvom planu nego će nastupiti na samom početku glavnog programa.

Veselio se prvom porazu, sad kaže da je jako pogriješio

Kako ću mu to biti prvi nastup nakon poraza, Englezima je zanimljivo vidjeti što se promijenilo kod nas, a u razgovoru za Pro Boxing Fans reporter ga je podsjetio na njegovu raniju izjavu kako se veseli prvom porazu te kako jedva čeka riješiti se te nule koju drugi toliko štite.

"Bio sam u krivu, rekao sam da mi nije bitno, ali nisam bio u pravu. Bilo je grozno. Nisam vjerovao da je bitno držati tu nulu, ali bio sam u krivu, jako me pogodilo. Bio sam depresivan, ljut na svijet i sve. Sad mi je itekako stalo, više ne želim gubiti. Dobio sam taj poraz i dosta mi ih je", rekao je Babić, okrenuvši se tome što mu je taj poraz donio:

"Naučio sam kako reagirati u najtežim trenucima. Mislio sam da sam snažan, ali ovo mi je bio pravi test. Počeo sam sparirati tjedan dana nakon borbe i svaki sparing u posljednjih godinu dana bio mi je užasan. Gubio sam svaki sparing. Osjećao sam se kao da padam. Otišao sam liječniku i rekli su mi da sam potpuno dobro. Dakle, sve je bilo u mojoj glavi."

Za nedjelju je najavio zabavan meč sa zapravo malo boksa

Protiv Robinsona će biti veliki favorit, a glavni mu je cilj pokazati svima onakvog Babića kakvog su u engleskim ringovima naučili gledati.

"Bit će to vrlo zabavna borba svima koji će gledati. Nećete vidjeti baš puno boksa jer nam je obojica želja onom drugom skinuti glavu s ramena, ali ja volim takve borbe. I zbog toga mislim da ljudi mene vole. Nije ovo neka borba visoke kvalitete, ali baš gledam zbog toga na nju kao na nešto zabavno", prokomentirao je.

Priredbu u londonskoj O2 Areni predvodi okršaj dvaju britanskih teškaša, Fabija Wardleya i Frazera Clarkea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider