FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izabrao protivnika

Babić otkrio kako se bori već za mjesec i pol, veliki boksački šef ljut na Molinu

Alen Babić slavio je tehničkim nokautom protiv Erica Moline u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksaš Alen Babić ostvario je i devetu pobjedu u karijeri u isto toliko profesionalnih borbi. Savage je tehničkim nokautom slavio protiv poznatog boksačkog imena, Erica Moline koji je nekoć gubio borbe za naslov svjetskog prvaka protiv Wildera i Joshue, a danas je predmet ismijavanja.

Babić je bio veliki favorit i znalo se da bi trebao pomesti Molinu, no dojam je kako je ovaj nekako prelako pao unatoč činjenici da je uskočio kao zamjena dva tjedna prije borbe.

''Bilo je dobrih udaraca u prvih deset sekundi. Kasnije sam bio malo neporezan, moram još trenirati, ali imam dobre trenere Dilliana Whytea i Leonarda Pijetraja. Drago mi je da mogu pokazati da mogu bilo koga i bilo kada nokautirati. Molina je dobar protivnik, ima dobru glavu'', govorio je uzbuđeni Babić odmah nakon borbe.

Otkrio je i kako se bori vjerojatno već 18. prosinca u Manchesteru na večeri Chisora vs Parker.

''Želim biti tamo, moram biti na tom programu. Ali učinit ću sve što Dillian želi. Treba samo sedam dana odmora i mogu opet'', poručio je Babić te zaželio za protivnika Davida Allena.

''Velik sam obožavatelj, idemo ako želi, idemo.''

Eddie Hearn je bio vidno razočaran nastupom Moline.

''Molina se dobro pridigao u prvoj rundi, a onda je izabrao da se ne digne. Ovo mu je zadnja plaća od nas. Babić je pravi Savage (divljak), ali i on je dobio koji udarac. Vidio sam da Dillian okreće očima. Ima dobru bradu, puno energije i odradit će još jednu ove godine'', potvrdio je glavni čovjek Matchrooma i jedna od najmoćnijih ljudi u svijetu boksa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider