FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Čeka na borbu protiv Jonesa

Aspinall sipao žuč na Twitteru zbog Miočića, brzo je stigao Stipin odgovor

Postoji mogućnost da se na ljeto održi borba Miočića i Jonesa za UFC prvaka teške kategorije.

Stipe Miočić (Foto: Profimedia)

Još uvijek čekamo na novi datum borbe između Stipe Miočića i Jona Jonesa za prvaka teške kategorije. Meč je prvotno trebao biti održan u studenom prošle godine na UFC priredbi u New Yorku, ali sve je odgodila Jonesova ozljeda.

Usprkos činjenici da će njegov oporavak potrajati osam mjeseci, UFC je spreman čekati Jonesa i održati toliko željenu borbu dva velikana teške kategorije, ali to baš i nije po volji Tomu Aspinallu..

Luka Modrić VIDEO Realovi navijači nakon Modrićeve majstorije: "Maestro, čarobnjak, legenda" divider

On je postao privremeni prvak teške kategorije nokautiravši Sergeja Pavloviča za gotovo 70 sekundi i smatra da se on treba boriti protiv Jonesa, a ne Miočić:

"Posljednji put kad se Stipe borio GTA San Andreas upravo je izašao na PS2. Borit će se za naslov apsolutnog prvaka teške kategorije prije mene, koji sam privremeni prvak, aktivan i rangiran na prvom mjestu na svijetu. To me poprilično ljuti", napisao je 30-godišnji engleski borac u objavi na X-u (bivšem Twitteru).

No vrlo brzo je stigao i Miočićev odgovor:

"Nikad nisam bio uzrok kašnjenju borbe protiv Jonesa. Tom, jednom kad dođem do pobjede, razgovarat ćemo o ujedinjenju pojasa", kratko je poručio.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider