FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što je ovo?

VIDEO Vaso Bakočević doživio novi poraz: Protivnik ga dotukao udarcima glavom u bizarnoj borbi

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević opet je poražen.

Poraz Vase Bakočevića (Foto: Screenshot)

Legenda o Vasi Psihopati, kako u MMA svijetu zovu Bakočevića, ide dalje. Crnogorski borac još jednom je izgubio borbu, ovaj put u Gdanjsku od bivšeg člana KSW-a i sudionika Ultimate Fightera, Marcina Wrzoseka.

Poljak je slavio tehničkim nokautom nakon jedne minute borbe u organizaciji Wotore, koja je poznata po čudnim pravilima tj. po borbama koja gotovo da i nemaju pravila.

Tako je Wrzosek dotukao Bakočevića na podu udarcima glavom i laktovima nakon čega se umiješao sudac i prekinuo borbu shvativši da kod Vase nema više aktivne obrane.

Antonio Plazibat VIDEO Antonio Plazibat za gol.hr: "Ne zamaram se imenom protivnika, cilj je nokautirati ga prvim udarcem" divider

Bila je to borba koja se dogovarala i u KSW-u, ali do koje nikad nije došlo. Crnogorac se očito nije snašao kao Poljak u ovakvim pravilima te je upisao još jedan poraz.

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje

Bakočević čeka na pobjedu od 2019, nova prilika na FNC-u

Pobjedu u MMA-u ne pamti još od kraja 2019. godine kada je slavio protiv Maksima Soroke na srpskom Megdanu gdje je slavio i prošle godine, ali u boksačkom meču bez rukavica.

Novu priliku za prekid crnog niza Bakočević će imati na FNC 6 u Karlovcu. Dosad je u hrvatskoj organizaciji nastupio dva puta i oba puta je poražen, prvo od Ivice Trušćeka, a onda od Francisca Croate.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider