Galerija

Stipe Miočić danas slavi 37. rođendan, samo dva dana nakon što je vratio UFC pojas prvaka u svoje vlasništvo. Čak ni na njegov dan mira mu nije dao najpoznatiji MMA novinar svijeta Ariel Helwani, koji ga je ugostio u svojoj emisiji putem Skypea.

Helwani je otvorio razgovor čestitkom na osvojenoj tituli i zahvalom što mu gostuje u emisiji. Nakon toga nije gubio vrijeme, te mu odmah uz pjesmu i mini tortu čestitao 37. rođendan.

 

Uslijedio je uobičajeni razgovor od 10-ak minuta u kojem su prošli kroz meč i sve što se u njemu događalo, kao i planove za budućnost. Stipe nije želio o budućim suparnicima, ali je dao do znanja da će se boriti protiv bilo koga.

Kao što smo imali izbor u anketi, Helwani je također procijenio da su u pitanju samo tri imena za iduću borbu: Daniel Cormier, Jon Jones i Francis Ngannou. Stipe mu je obećao da će više o tome progovoriti kada zacijeli.

Jedno od pitanja glasilo je i je li ovom borbom završena njegova borilačka 2019. godina, na što je Miočić, na oduševljenje svojih fanova odgovorio:

"Ne mora biti, ali pusti me da prvo zacijelim", rekao je Miočić uz smiješak.

Cijeli razgovor s prvakom hrvatskih korijena pogledajte u nastavku.