FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tri imena u igri

Najpoznatiji MMA novinar svijeta pjevao Miočiću za rođendan: Stipe u oktogonu do kraja 2019.?

Stipe Miočić gostovao je u emisiji kod Ariela Helwanija samo dva dana nakon što je vratio pojas UFC prvaka.

Galerija Helwani pjeva Happy Birthday Stipi (Screenshot)

Stipe Miočić danas slavi 37. rođendan, samo dva dana nakon što je vratio UFC pojas prvaka u svoje vlasništvo. Čak ni na njegov dan mira mu nije dao najpoznatiji MMA novinar svijeta Ariel Helwani, koji ga je ugostio u svojoj emisiji putem Skypea.

Helwani je otvorio razgovor čestitkom na osvojenoj tituli i zahvalom što mu gostuje u emisiji. Nakon toga nije gubio vrijeme, te mu odmah uz pjesmu i mini tortu čestitao 37. rođendan.

 

Uslijedio je uobičajeni razgovor od 10-ak minuta u kojem su prošli kroz meč i sve što se u njemu događalo, kao i planove za budućnost. Stipe nije želio o budućim suparnicima, ali je dao do znanja da će se boriti protiv bilo koga.

Kao što smo imali izbor u anketi, Helwani je također procijenio da su u pitanju samo tri imena za iduću borbu: Daniel Cormier, Jon Jones i Francis Ngannou. Stipe mu je obećao da će više o tome progovoriti kada zacijeli.

Jedno od pitanja glasilo je i je li ovom borbom završena njegova borilačka 2019. godina, na što je Miočić, na oduševljenje svojih fanova odgovorio:

"Ne mora biti, ali pusti me da prvo zacijelim", rekao je Miočić uz smiješak.

Cijeli razgovor s prvakom hrvatskih korijena pogledajte u nastavku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider