FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još jedna vrhunska borba

Antonio Plazibat poražen u polufinalu Gloryjevog teškaškog turnira: Koštala ga je rana neopreznost

Antonio Plazibat izgubio je u polufinalu Gloryjevog teškaškog turnira u Rotterdamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nizozemskom Roterdamu u tijeku je Glory 76 priredba s glavnom borbom večeri između Badra Harija i Benjamina Adegbuyia.

Ono što nas je najviše zanimalo je ulazak u ring najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata koji se bori nakon dugo vremena i brojnih odgoda zbog pandemije koronavirusa.

Nažalost, Plazibat je izgubio nakon četiri sjajne runde od Francuza Mahieddinea nakon podijeljene sudačke odluke. 

Odmah na početku prve runde Francuz ga je zahvatio širokim krošeom, uzdrmao te odmah potom ga niskim udarcem nogom poslao u nokdaun. Plazibat se pribrao, no tu je rundu izgubio s 10-8. 

Nakon toga je dobio iduće dvije runde, pa su suci nakon dužeg vijećanja odlučili da ćemo vidjeti "zlatnu rundu". U njoj je Plazibat bolje krenuo, no na ulasku u posljednju minutu Francuz je povezao nekoliko sjajnih udaraca koji su uzdrmali Plazibata i to su suci vidjeli. Šteta koju je Mahieddine nanio u toj rundi bila je veća, dovoljna za finale. 

UFC Fight Night: Thompson vs Neal Posljednji UFC-ov event godine donio niz neočekivanih raspleta: Wonderboy deklasirao neporaženog Neala divider

U prvom polufinalu teške kategorije je između Nizozemca Rigtersa i Surinamca Bhugwandassa slavio je prvospomenuti domaći borac. On je upisao pobjedu nokautom u 2. rundi.  

1. RUNDA

Plazibat je završio na podu nakon svega 30 sekundi! Sudac je odbrojavao do 8, no naš se borac uspio oporaviti

Kraj 1. runde. Plazibat ju je preživio, izgledao je dobro pred kraj runde, no početak i sredina nisu izgledali dobro. 

2. RUNDA

Solidna druga runda od Plazibata. No Mahieddine je ponovno bio taj koji je više udaraca ispostavio i bio bliže rušenju suparnika. Kraj runde je otišao na stranu našeg borca, jer Francuz gubi snagu u posljednjoj minuti runde. 

Plazibat će morati poslati Francuza u barem jedan nokdaun ako želi u finale!

3. RUNDA

Još jedna tijesna runda, koja bi mogla otići na bilo koju stranu. Ako su suci dali druge dvije runde našem borcu, možda ćemo vidjeti i četvrtu rundu. Sjajna borba, no čini se da je Francuz u finalu. 

ODLUKA: Remi! Imat ćemo četvrtu rundu. Suci smatraju da je Plazibat nadoknadio izgubljeno u prvoj rundi. 

4. RUNDA

Obojica su bili suzdržaniji, pogotovo u početku. Antonio je uputio više udaraca, no Mahieddineovi udarci su bili zvučniji. Na ulasku u posljednju minutu Francuz je zadao seriju sjajnih udaraca nakon kojih je Plazibat ostao na nogama, no pričekajmo sudačku odluku. 

ODLUKA: Poraz. Francuz je u finalu turnira. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider