FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEVJEROJATNO

Antonio Plazibat i Rico Verhoeven dogovorili borbu za pojas, no ona je odmah odgođena

Promocija Glory potvrdila je kako će se Antonio Plazibat boriti protiv Rica Verhoevena za pojas teške kategorije

Verhoven vs. Plazibat (Foto: Glory)

Najbolji hrvatski kickboksač, a uskoro vjerujemo i najbolji svjetski, Antonio Plazibat, dogovorio je borbu za pojas teške kategorije protiv Rica Verhoevena.

Ona se trebala održati u ožujku, što je potvrđeno na današnjoj Gloryjevoj konferenciji za medije. Ipak, neće biti tako.

Rico prihvatio datum pa se ozlijedio

Naime, bio je plan da Glory na konferenciji službeno najavi borbu zajedno s datumom i mjestom održavanja, no sve je započelo izjavom voditelja kako se Verhoeven prošlog tjedna ozlijedio te kako će novi datum biti poznat kad se prvak oporavi.

Plazibat već dugo iščekuje ovu borbu, toliko dugo da je prihvatio Rumunja Raula Catinasa u međuvremenu, da šake ostanu zagrijane. Meč protiv velikog autsajdera tako je i najavljivao, obećao da neće izaći iz prve runde i ispunio, a Glory sad više nema izbora i mora mu dati "Kralja kickboksa“.

Je li vrijeme za novog kralja, poslije dugo vremena ponovno Hrvata, saznat ćemo uskoro. No, ipak ne tako brzo kako se i sam Antonio nadao.

Plaza je promociju ove borbe obavio odmah poslije posljednje borbe prozvavši Verhoevena, usmeno je s njim sve dogovorio, što je trebao od ugovora potpisao je davno i čekalo se samo suparnika. 

Posljednju prepreku, doduše, nije srušio sam Plazibat, nego je pala na dopinškom testu, legendarni Alistair Overeem tako se sam eliminirao iz okršaja s Verhoevenom u ožujku i ispraznio cipele koje će popuniti Plazibat, koji je svoj put do vrha probio u ringu, a ne na staroj slavi.

Nažalost, ne tako brzo kako smo se nadali, no glavno je potvrđeno. Antonio Plazibat je idući!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider