FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte snimku

Opravdao nadimak "Lavlje srce": Barem se dvije runde borio sa slomljenom šakom!

Anthony Smith borio se minimalno dvije i pol runde sa slomljenom šakom, prije nego li je "ugušio" bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji Alexandera Gustafssona.

Anthony Smith udara Gustafssona (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Američki MMA borac Anthony Smith još je jednom uspio dokazati kritičarima da su u krivu nakon što je na UFC priredbi u Stockholmu prošlog vikenda slavio protiv Alexandera Gustafssona. Smith je u 4. rundi "ugušio" švedskog borca, koji je odmah potom objavio odlazak u mirovinu.

Smith je pak u svom pobjedničkom govoru rekao da je slomio šaku u 2. rundi, što mu dosta ljudi nije povjerovalo s obzirom da je odradio još gotovo punih 15 minuta borbe prije nego je mogao krenuti prema bolnici. No, Smith je u MMA emisiji Ariela Helwanija otkrio rentgensku snimku šake, na kojoj se vidi da je kost puknuta!

"Ovo je snimka slomljene lijeve šake Anthonya Smitha. Upravo je snimljena i on mi ju je poslao. Operacija je zakazana za srijedu. Vjeruje da je slomio šaku u drugoj rundi."

Nije poznato koliko će trajati oporavak borca nadimka Lavlje srce, ali je sigurno da je svojim nastupom u Stockholmu u potpunosti opravdao svoj nadimak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider