FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JAVLJANJE IZ ATLANTE

Ante Delija za Novu TV najavio ovotjedni nastup: "U formi života sam, namjeravam osvojiti turnir"

Svoju novu borbu u redovima PFL organizacije za Novu TV najavio je Ante Delija.

Nakon što je prije dva mjeseca nokautirao Brazilca Scheffela, najbolji hrvatski teškaš Ante Delija nije dugo čekao novu borbu u PFL organizaciji.

Delija se prvobitno trebao boriti s Englezom Stewartom Austinom, no on je otkazao borbu i uskočio je gorostasni Amerikanac Shelton Graves.

Promjena protivnika nikad nije ugodna

''Nije jednostavno kad ti se protivnik promijeni u posljednji čas. Sretan sam što sam dobio priliku boriti se. Što sam našao zamjenu. Fokusiran sam na sebe i na svoju izvedbu mislim da neće bit problema", rekao je Delija, kojeg čeka borac visok 188 centimetara i težak gotovo 130 kilograma.

Delija na papiru figurira kao favorit.

''Pogledao sam par njegovih mečeva i znam šta trebam radit. No fokusiran sam samo na sebe, trebam dobro raditi i spreman sam za bilo koga.", samopouzdano je potvrdio.

U formi života je i planira do kraja

Dubrovčaninu je zbog problema s ugovorom propao debi u UFC-u protiv Ciryla Ganea, no nije ga to obeshrabrilo i posljednjih godinu dana ima tri pobjede i poraz.

''Mislim da sam u najboljoj formi u životu. Iz dana u dan sve sam bolji i možete očekivati da ću biti u boljem izdanju nego u prošloj borbi", potvrdio je.

Prošle je sezone poražen u finalu turnira od Brazilca Kapeloze, ove godine se nada kako će u finalu on biti taj s podignutim rukama.

''Lani je definitivno sezona bila uspješna, ove godine očekujem da ću osvojit turnir i da idem do kraja", za kraj je zaključio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider