FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Emotivan trenutak

Ante Delija posvetio pobjedu svom prerano preminulom prijatelju i legendi hrvatskog MMA

Ante Delija sinoć je pobijedio Renana Ferreiru, a danas je emotivnom objavom pobjedu posvetio Mari Peraku.

Ante Delija (Foto: YouTube (PFL))

Ante Delija se sinoćnjom velikom pobjedom protiv Ferreire plasirao u finale PFL turnira drugu godinu zaredom. Delija je slavio prekidom u prvoj rundi nakon što je sjajno odradio borbu prvenstveno s taktičke strane.

Ante Delija Delija je bio sjajan, no ništa manje sjajni nisu bili Cro Cop i Stipe Drviš divider

Dubrovčanin je bio izuzetno emotivan nakon pobjede, a u ringu su mu se pridružili Mirko Filipović i Stipe Drviš. Današnjom objavom Ante se prisjetio svog velikog prijatelja Mare Peraka koji nas je nedavno napustio, a posvetio mu je i pobjedu.

"Vjerovao sam u sebe. A i vi ste vjerovali u mene. Moji snovi se ostvaruju, a od mene nitko sretniji. Bože, hvala ti! Borim se za svoju obitelj svaki svoj meč. Obitelj mi je najveća podrška u svemu ovome! I hvala na tome. Ovaj meč posvećujem svom prijatelju Maru Peraku, kojeg nažalost više nema tu, ali u njegovoj dvorani sam počeo svoje treninge.

Maro, zauvijek ćeš biti u mom srcu i mojim mislima. Ljudi, hvala vam na vašoj energiji koju ste uložili, na svom stresu kojeg ste možda zbog mene imali i velikoj podršci koju ste mi pružili! Volim vas sve! Idemoooo do kraja!" napisao je na svojem Instagramu.

Prerano nas je napustio...

Maro Perak je bio istinska legenda hrvatske MMA scene, osnivač poznatog dubrovačkog Gladiatora i respektiran borac na europskoj sceni. Mnogi veliki talenti su prošli kroz njegov borilački klub, a najistaknutiji su Ante Delija i Antun Račić. Napustio nas je u 40. godini života nakon što mu je naglo pozlilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider