FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Odradio je sjajan posao

Na korak od milijuna dolara: Ante Delija slavio prekidom u prvoj rundi, čeka ga težak protivnik u polufinalu

Ante Delija plasirao se u polufinale PFL-ovog turnira

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska MMA borac Ante Delija plasirao se u polufinale PFL-ovog turnira koji nosi bogatu nagradu od čak milijun dolara.

Nakon što je na startu turnira doživio iznenađujući poraz od brazilskog borca Brune Capolleze, koji ga je nokautirao za manje od 48 sekundi, hrvatski borac uspio je sve ispraviti i vratiti se u borbu za bogatu nagradu.

Svladao je tako Chandlera Colea koji je uskočio kao zamjena za njemačkog borca Hatefa Moliea, koji je morao otkazati nastup na turniru zbog nemogućnosti dobivanja vize.

Zlatko Dalić ANKETA Tko treba biti u prvih 11 protiv Španjolske? divider

Od samog početka hrvatski borac je bio puno bolji, kontrolirao je borbu, a onda sve dovršio snažnim ground and poundom u posljednjih tridesetak sekundi prve runde. Pobijedio je tehničkim nokautom i osvojio šest bodova što je bilo dovoljno za plasman u polufinale milijunskog turnira.

Zbog šokantnog nokauta u prvom meču, Delija nije imao prostora za kalkulacije. Morao je ići na pobjedu prekidom u prvoj rundi, što je na kraju i uspio ostvariti. 

Video nokauta možete vidjeti ovdje.

U polufinalu će mu protivnik biti ruski borac Denisa Goltsov koji je prekidom u trećoj rundi svladao Brandona Saylesa. Polufinala borba na rasporedu je za dva mjeseca, točnije 27. kolovoza.

Pogledajte analizu iznenađujućeg poraza Delije u prvom meču:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider