FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SPREMAN ZA SUBOTNJE JUTRO

Ante Delija odradio vaganje pred novi lov na milijun, u sjajnoj je formi

Ante Delija će u svoju treću PFL sezonu krenuti od drugog kola, no šanse za plasman u polufinale itekako postoje.

Ante Delija (Foto: PFL)

Pred nama je peta priredba pete sezone PFL-a i druga na kojoj će se održati borbe ovosezonskog turnira teške kategorije.

Ujedno i četvrta sezona za Antu Deliju, nakon što je u trećoj završio kao poraženi finalist, dok je u prošloj došao do titule.

Nije nastupio u prvom kolu, no može do polufinala

Ovog puta je Ante izostao iz prvog kola te će mu biti nešto teže osigurati mjesto među četiri najbolja borca koje će nastupiti u polufinalu, no nikako nije bez šanse.

Ante Delija Ante Delija za gol.hr uoči novog napada na milijun dolara: "Želim ovo osvojiti pa se boriti protiv Ngannoua" divider

Zapravo, pobjeda u prvoj rundi protiv Mauricea Greenea bi mu vjerojatno trebala osigurati ono što želi, a to je novi lov na milijun dolara, no i puno više. Vrlo je realno da će se ovosezonski pobjednik turnira boriti protiv Francisa Ngannoua.

Ante se danas izvagao te mu je vaga pokazala 113.8 kilograma, dok je Greene imao dva kilograma više.

To je otprilike četiri kilograma više nego što je Ante imao u svoje posljednje dvije borbe, no na vagi je izgledao sjajno, odnosno čini se da je to bila ciljana težina za ovu borbu.

Najavio je Ante kako je radio na tome da u svakom trenutku može doći do prekida. Nadamo se da će to uspjeti u prvoj rundi.

Priredba se održana u ranim jutarnjim satima subote, a Ante nastupa u glavnoj borbi, između 6 i 7 sati ujutro.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider