FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BRAZILAC UGAŠEN NA NOGAMA

VIDEO Ante Delija sjajnim nokautom otvorio ovosezonski lov na milijun dolara

Ante Delija nokautirao je Matheusa Scheffela u drugoj rundi njihove PFL borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Onako kako je i poželio započeo je Ante Delija ovosezonski nastup u PFL-u. Istina, nije četvrtu sezonu teškaškog turnira otvorio najbolje moguće, no bit će više nego zadovoljan onime što je napravio u borbi protiv Matheusa Scheffela te načinom na koji ju je završio.

Ante je slavio nokautom na samom početku druge runde, kad je odmjereno na kontru dočekao svog protivnika i doslovno ga ugasio već na nogama. Pokušao se ovaj oporaviti nakon pada na pod, no sudac je prepoznao dominantnu poziciju hrvatskog borca i bilo je gotovo.

Turnir otvoren s pet osvojenih bodova

Tako je početkom druge runde uspio napraviti ono što je umalo napravio već u prvoj. Nije Ante srljao, prepoznao je stil svojeg protivnika i pažljivo čekao priliku. Šteta da spomenutu priliku u prvoj rundi nije iskoristio, kad je također protivnika poslao na pod jer bi tako njegov nastup bio savršen, budući da bi uzeo šest turnirskih bodova. Ovako je ostao na pet.

Antin nokaut možete vidjeti OVDJE.

Kažemo šteta budući da su čak tri glavna konkurenta slavila u prvoj rundi, time upisavši po šest bodova. To su Bruno Cappelozza, Renan Fereira i Denis Goltsov. Njih trojica su se, uz Antu, odmah promovirali kao glavni kandidati za doigravanje, u kojem se vjerojatno vidi i Klidson Abreu, no on je do svoje pobjede došao sudačkom odlukom te tako uzeo tri boda.

U play-off ulaze četiri borca koji će nakon dvije borbe imati najviše bodova.

Antin idući nastup na rasporedu je 24. lipnja, a ime protivnika trebali bismo saznati unutar dva ili tri tjedna. 

Kako izgleda struktura turnira, možete provjeriti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider