FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BIT ĆE VATRENO

Ante Delija kreće po novi milijun dolara: Protivnik mu je učenik velikog Fedora!

Hrvatski MMA borac Ante Delija bori se u PFL-u u travnju.

Ante Delija i Cro Cop (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Nakon što je objavljena vijest kako Ante Delija kreće po novi naslov teškaškog prvaka PFL-a u američkom San Antoniju, sada je poznato i protiv koga.

U prvom kolu turnira teškaša Delija će se s 4. na 5. travnja, što je noć s četvrtka na petak po hrvatskom vremenu, boriti protiv Valentina Moldavskog.

Ovo ime neki pamte još od onih Rizinovih turnira s Cro Copom koje smo uživo prenosili na gol.hr-u. U međuvremenu je ruski borac bio privremeni prvak u Bellatoru, ali je onda izgubio titulu od Ryana Badera prije dvije godine.

Moldavski je Fedorov štićenik

Posebno je zanimljivo da je Moldavski učenik velikog Fedora, što daje posebnu draž ovoj borbi ako znamo da je Delija često trenirao s Mirkom Filipovićem.

Nakon fuzije PFL-a i Bellatora, jasno je kako će ovosezonski turnir biti najjači dosad. Ante Delija u drugoj sezoni došao je do finala, gdje ga je porazio Bruno Cappelozza, dok je u trećoj došao do naslova.

Prošle sezone zbog ozljede je nastupio samo jednom, pa unatoč pobjedi nije prikupio dovoljno bodova za prolazak u polufinale.

U dosadašnjoj MMA karijeri Ante je upisao 24 pobjede i pet poraza, a trenutačno je u nizu od pet uzastopnih trijumfa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider