FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PO NOVI MILIJUN DOLARA

Ante Delija u travnju ulazi u novu sezonu PFL-ova teškaškog turnira

Hrvatski teškaš Ante Delija nastupit će u novoj sezoni PFL turnira, koji je prije dvije godine osvojio.

Ante Delija (Foto: Profimedia)

Ono što je Ante Delija već ranije sam najavio, sad se službeno potvrdilo. Najbolji hrvatski MMA teškaš, a po mnogima i naš najbolji borac uopće, nastupit će u petoj PFL sezoni.

Radi se o organizaciji čijem će turniru pristupiti četvrti put. U drugoj sezoni došao je do finala, gdje je poražen od Bruna Cappelozze, dok je u trećoj došao do naslova. Prošle sezone je zbog ozljede nastupio samo jednom pa unatoč pobjedi nije prikupio dovoljno bodova za prolazak u polufinale.

Za manje od dva mjeseca ponovno u borilištu

Osvajanjem naslova teškaškog prvaka treće sezone Ante je osvojio i milijun dolara, a potvrda njegovog novog nastupa je dokaz kako mu je u PFL-u dobro, da ga cijene te da uistinu nema potrebe niti razmišljati o promjeni organizacije.

Prvu borbu imat će 4. travnja u San Antoniju, no protivnik još uvijek nije poznat, ali vjerujemo kako će se to dogoditi uskoro. Naime, od teškaša je PFL za novu sezonu na svom webu potvrdio tek Deliju i Cappelozzu, a slična je situacija i s ostalim kategorijama. Ipak, pojavile su se informacija kako će u turniru sigurno nastupiti i bivši Bellatorov privremeni prvak, Valentin Moldavski.

Ove sezone turnir će biti nikad jači

Rosteri boraca trebali bi biti poznati uskoro, budući da je PFL podigao svoju aktivnost ja društvenim mrežama, a onda ćemo znati i tko će u prvoj borbi stajati preko puta Ante.

Nakon fuzije PFL-a i Bellatora, jasno je kako će ovosezonski turnir biti najjači do sada i tko god dođe Anti, neće to biti nikako jednostavna ili laka borba za bilo kojeg borca.

U dosadašnjoj MMA karijeri Ante je upisao 24 pobjede i pet poraza, a trenutno je u nizu od pet uzastopnih trijumfa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider