FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Imao atraktivniji plan

Vrtačić debitirao među europskom MMA elitom nokautom i bonusom, ali nije zadovoljan: "Upalile su se emocije..."

Andi Vrtačić prošli mjesec debitirao je u KSW-u.

Mnogi domaći MMA fanovi jedva čekaju nedjelju u četiri ujutro i prijenos UFC 287-a Pereira - Adesanya na gol.hr-u za pojas srednje kategorije, a vjerujemo kako će ga sa zanimanjem ispratiti i ponajbolji domaći borac u srednjoj kategoriji Andi Vrtačić.

Uzdanica Zelga Galešića i pulskog Trojana imala je burnu 2022. godinu. Naime, Vrtačić je prošle godine prvi put poražen u profi karijeri, morao je stisnuti ruku aktualnom FNC-ovom prvaku Đaniju Barbiru u borbi za pojas.

Međutim, godinu je zaključio pobjedom protiv Matije Bosančića, a tekuću otvorio najvećom pobjedom u dosadašnjoj karijeri. Nokautom Poljaka Mateusza Janura na svom debiju u KSW-u.

Iako je za svoju premijeru u najpoznatijoj europskoj promociji i vjerojatno najveću pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri nagrađen bonusom večeri, nije zadovoljan izvedbom.

"Bio bih lud kad ne bih bio zadovoljan bonusom večeri poslije debitantske borbe u KSW-u, sretan sam i zbog nokauta, međutim nisam zadovoljan izvedbom. Srljao sam i nisam slušao Zelga, nisam uspio nametnuti dogovoreni plan i upalile su se emocije te sam počeo srljati. Došao sam ovdje s idejom da ću biti atrakcija večeri, međutim kad sam vidio kako se borba razvija u prvoj rundi, nisam bio zadovoljan. Na pauzi sam se resetirao i u drugoj rundi je to izgledalo puno bolje“, rekao je Vrtačić u Lucky Punchu.

Sve o Vrtačićevom debiju u KSW-u, ali i sve o nadolazećem UFC-u 287 pogledajte u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider