FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zaokružio se malo

FOTO Ne biste ga prepoznali na ulici: Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena potpuno se promijenio

Anderson Silva potpuno se promijenio otkad je u mirovini, tvrde fanovi borilačkog sporta.

Anderson Silva (Foto: Profimedia)

Ovaj vikend u New Yorku je na rasporedu spektakularni UFC 295 s čak dvije borbe za prijelazni pojas i moći ćete ga gledati na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro, a preko malih ekrana ovaj će event vjerojatno pratiti i legendarni Anderson Silva, koji je već godinu dana u sportskoj mirovini.

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena, nekoć dominantni prvak UFC-ove srednje kategorije Anderson Silva nije dugo MMA umirovljenik, a iako je relativno malo prošlo od njegovog posljednjeg pojavljivanja u sportu, mnogi fanovi jedva su ga prepoznali na posljednjoj fotografiji koju je objavio.

Conor McGregor i Jon Jones Poznato je koliko je UFC isplaćivao McGregoru, Rondi i Jonesu na vrhuncu slave divider

Zadnji put u UFC-u se borio 2020. godine, a prošle godine nakratko se vratio u borilački sport boksačkim mečom protiv Jakea Paula i otad ga praktički nema u javnosti. U javni život vratio se nedavno kako bi promovirao svoju biografsku seriju koja skoro izlazi.

Objavio je selfie na društvenim mrežama, a on otkriva kako mu u mirovini nije preteško, naime malo se „zaokružio“ od neaktivnosti, ali i zbog godine proizvodnje, naime Silva će uskoro napuniti okruglih 50 godina i nikog ne bi trebao čuditi njegov sadašnji izgled. Ipak, MMA fanovi, koji ga pamte iz dana kad je bio istesan, ne mogu mu se načuditi…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider