FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bolestan, bolestan čovjek"

VIDEO Kontroverzni UFC-ov prvak šokirao: Tjedan dana poslije borbe udebljao se gotovo 20 kilograma!

UFC-ov prvak u bantamu Aljamain Sterling šokirao je svoje fanove na društvenim mrežama.

Kontroverzni vlasnik UFC-ovog pojasa u bantamu Aljamain Sterling nastavlja šokirati na društvenim mrežama. Dan uoči borbe protiv Petra Yana za ujedinjenje pojaseva na UFC-u 273 9. travnja, težio je službeno 61 kilogram, a točno tjedan kasnije popeo se četri težinske kategorije - u srednju?!

Objavio je kako je sedam dana poslije te borbe već bio na skoro 80 kilograma. Nije ništa neuobičajeno da UFC borci skidaju kilograme kako bi u nižim težinskim kategorijama imali prednost u visini i dometu udarca, ali skoro 20 dobivenih kilograma u samo tjedan dana je ipak malo previše.

Kako je Sterling uzeo pojas

Postao sam slanina!

Borci se cijeli kamp drže stroge dijete mjesecima uoči vaganja, a u tjednu borbe izgladnjuju se i piju isključivo vodu pa se dehidriraju kako bi na vagi bili što lakši. Već sljedeći dan na borbi poslije infuzije i obilnog unosa ugljikohidrata, vrate vodu i na meču imaju po deset kilograma više. Toliko je otprilike imao i Sterling u oktogonu, ali izgleda kako je pretjerao u slavlju nakon meča.

 

"Postao sam slanina. Uživam u plodovima svog rada, ali ovo je već lagano smiješno. Pogledajte me, ja sam bolestan, bolestan čovjek. Točno tjedan dana nakon borbe. Debeo sam i odvratan. Obrazi su mi ogromni, ne prepoznajem se. Dijeta počinje sutra", objavio je na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider