FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"pokazat ću mu što zaista mogu"

MMA legenda najavila novi napad na Miočića!

Ove nedjelje UFC je pripremio čudesan Fight Card na kojem ćemo vidjeti dvije borbe za naslov prvaka i jednu u kojoj će Stipe Miočić možda dobiti novog suparnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadolazeće nedjelje (od 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu) na rasporedu je UFC 213 spektakl u Las Vegasu, na kojem ćemo možda dobiti novog/starog izazivača za pojas teškaškog prvaka koji drži naš Stipe Miočić.

Po treći put u karijeri u oktogonu će se susresti Nizozemac Alistair Overeem i Brazilac Fabricio Werdum. U dosadašnja dva dvoboja, odrađena 2006. i 2011. godine, svaki je borac upisao po jednu pobjedu.

Zanimljivo, obojicu je u posljednjih 14 mjeseci porazio američki Hrvat Stipe Miočić. Najprije je Werdumu usred Brazila oduzeo pojas UFC prvaka, a onda ga je protiv Overeema po prvi put u karijeri obranio.

Overeem je siguran u pobjedu protiv Werduma u Las Vegasu, te je na druženju s medijima već objavio svoje planove za budućnost.

"Slušajte, nakon što sljedeće subote porazim Fabricia Werduma, zgrabit ću taj mikrofon i Stipe će me čuti. Čut će kako prozivam njegovo ime i ponovno ćemo se boriti", samouvjereno je rekao Nizozemac.

"Stipe je sjajan prvak. Odlično je riješio JDS-a, ali karte su ovaj put drugačije podijeljene i jedva čekam da mu pokažem što imam u ruci", dodao je The Reem.

Obračun Overeema i Werduma bit će tek četvrti po "važnosti" na programu (Fight Cardu) koji je pripremio UFC. Glavni program otvaraju Anthony Pettis i Jim Miller u lakoj kategoriji, a nakon njih u oktogon ulaze Werdum i Overeem.

Na glavnom Fight Cardu je pet borbi, a glavni dvoboj večeri je ženski obračun prvakinje Amande Nunes i Valentine Ševčenko. Druga glavna borba večeri je dvoboj za privremenog prvaka u srednjoj kategoriji između Yoela Romera i Roberta Whittakera. Prije njih je zanimljiv teškaški obračun Daniela Omielanczuka i Curtisa Blaydesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider