FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
bivši prvak dreama, strikeforcea i k-1

Legendarni MMA borac Alistair Overeem ove srijede stiže u Zagreb!

Alistair Overeem stiže u Zagreb na druženje s MMA fanovima u sklopu 4. rođendana prve ATT dvorane u Europi.

Alistair Overeem u Zagrebu (Screenshot)

Bivši prvak Dreama, Strikeforcea i osvajač prestižnog K-1 turnira, a danas član elitnog UFC-a Alistair Overeem dolazi u hrvatsku metropolu povodom četvrtog rođendana prve licencirane American Top Team dvorane u Europi, prenosi Fightsite.hr.

Overeem će u srijedu 8. svibnja u ATT-ju održati trening-seminar, a kasnije će se družiti s fanovima, dijeliti autograme i fotografirati se s njima.

Nizozemac je 2010. godine već bio u Hrvatskoj, i to kao počasni gost jedne borilačke priredbe održane u Karlovcu. Tada je odsjeo upravo u Zagrebu. Drugom je prilikom u glavnom gradu Hrvatske održao seminar na kojem je polaznicima također dijelio svoje bogato znanje.

Podsjetimo, Overeem je 2016. godine pokušao upotpuniti svoju kolekciju velikih borilačkih titula izazvavši tadašnjeg UFC prvaka Stipu Miočića. Iako je već na samom početku meča koji je predvodio UFC 203 dobro zahvatio Stipu i bacio ga u nokdaun, Miočić se oporavio te je uspio završiti posao do kraja prve runde.

Nakon tog dvoboja Overeem je ubilježio četiri pobjede i dva poraza, a valja naglasiti da je u posljednja dva nastupa nokautom svladao dva sjajna ruska teškaša. Najprije je vruću dobrodošlicu u oktogon poželio Sergeju Pavloviču, a zatim je u posljednjem nastupu svladao i Alekseja Olejnika. Trenutačno ovaj 38-godišniji borac koji trenira i živi u američkom Denveru ima 45 pobjeda i 17 poraza u profesionalnoj MMA karijeri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider