FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
A joooj

Legendarni Overeem prelazi u ''sport'' koji je ismijavao prije samo deset mjeseci: Ovako je to (loše) objasnio

Alistair Overeem nastupit će sljedećeg mjeseca u zabavno-scenskom nastupu poznatijem kao ''wrestling''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo deset mjeseci nakon što ga je javno ismijao, Alistair Overeem odlučio je prijeći u wrestling, zabavno-scenski nastup u kojem tzv. kečeri (catch-hrvanje) u unaprijed pripremljenom scenariju glume borbu, udarce, ozljede, rivalitet i sve ono što zabavlja obožavatelje, prvenstveno u SAD-u.

No kečeri svoju publiku imaju i u Europi, naročito u Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Na Otoku je pokrenuta organizacija Wrestling Entertainment Series, koja će debitirati 9. srpnja u Nottinghamu, a na njoj će glavna zvijezda biti legendarni kick-boksač i MMA borac, Alistair Overeem.

Što je Overeem nedavno govorio?

Nije čudno da bivši borci nakon kraja sportske karijere pokušavaju zaraditi dodatni novac u ovakvim nastupima, ali Nizozemac je bio jedan od onih koji su javno kritizirali kečere.

''Te stvari sam gledao kad sam imao osam, devet ili deset godina, zadnji put tamo valjda 1994. godine. Hulk Hogan, Ultimate Warrior, Honky Tonk Man, Andre The Giant. Super, zabavno, ali prestao sam to još tada gledati'', rekao je Reem, koji nije jedini koji se čudi onima koji to prate kao odrasli ljudi.

''Nedavno sam opet to pogledao na Youtubeu. Moj Bože, kako je to jadno. Kako je to jadno što ti likovi izvode. To je sve lažno i jadno, glupo, gej. Nema nikakvog smisla'', rekao je bivši UFC u gostima kod poznatog novinara Ariela Helwanija.

Jako se loše opravdao

Deset mjeseci kasnije Overeem je pokušao objasniti veliki preokret u svojim razmišljanjima.

''Život je zanimljiv, da tako kažem. U svoju obranu ću ponoviti da sam to volio sa osam, devet godina. Očito to ide gore-dolje. Sad je opet gore. Kritizirao sam i kick-boksače, pa sam sad opet u kick-boksu, gdje sam bio i prije 25 godina'', neuvjerljivo se pokušao Reem obraniti u još jednom gostovanju kod Helwanija.

U razgovoru je spominjao i svojeg ''protivnika'' u kečerima govoreći o njegovoj visini i kako neće biti prijateljski u ringu zaboravljajući na vlastite riječi kako je sve to zapravo – lažno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider