FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uvjerljivo vodio na karticama

Nakon najtežeg poraza u karijeri iz bolnice se javio Overeem: "Usnica trenutačno ne izgleda seksi"

Nokautirani Alistair Overeem javio se iz bolnice u kojoj su mu plastičnom operacijom zakrpali usnicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je pretrpio možda i najteži poraz u svojoj borilačkoj karijeri, Alistair Overeem ostao je u dobrom raspoloženju. Njega je brutalno četiri sekunde prije kraja nokautirao Jairzinho Rozenstruik na UFC on ESPN eventu u Washingtonu. Udarac je bio toliko snažan da mu je doslovno prepolovio usnicu.

Nekoliko sati nakon borbe Overeem se javio iz bolnice.

gol expired Pogledajte posljedice moćnog nokauta: Overeemu nedostaje komad usnice, odmah napustio oktogon divider

14. poraz nokautom u karijeri

"Upravo me krpaju. Usnica ne izgleda previše seksi u ovom trenutku... Sudac je prebrzo označio kraj borbe ako se mene pita, ali nadam se da ste uživali u njoj", napisao je na svom Twitteru Overeem.

Najpoznatiji MMA novinar svijeta Ariel Helwani otkrio je idućeg dana da je Overeem morao biti podvrgnut plastičnoj operaciji.

"Overeem je imao uspješnu plastičnu operaciju na usnici. Vratio se u hotel i odmara se."

Legendarni nizozemski borac pretrpio je 14. poraz nokautom u svojoj profesionalnoj MMA karijeri, od čega ih je sedam stiglo u UFC-u. Sveukupno je u karijeri upisao 18 poraza, ali i 45 pobjeda, od čega je 40 puta isporučio nokaut.

gol expired Predsjednik WBC-a i dio fanova poludjeli na Filipa Hrgovića: "On je zec, ne životinja" divider

Overeem bi sigurno dobio na bodove

Ovo je možda najteži poraz koji je Overeem pretrpio, ne samo zbog činjenice da je stigao tako kasno u borbi, već više zbog toga što je na svim karticama sudaca vodio 3:1 u rundama! Da je sudac pustio da isteknu još te četiri sekunde, Overeem bi upisao pobjedu jer Jairzinho sigurno nije dobio zadnju rundu 10:8.

Ovim porazom Overeem je sigurno napravio dva koraka unatrag kada je lov na jedini preostali pojas koji mu nedostaje u pitanju. Podsjetimo, on je bivši prvak Strikeforcea, DREAM-a i K-1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider