FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
njegovi su snovi gotovi

Legendarni borac, miljenik hrvatske publike, odlazi iz UFC-a: Pogledajte zadnju borbu, loše je prošao

Alistair Overeem više se neće boriti u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Alistair Overeem više se neće boriti u UFC-u. Osim njega odlazi i bivši prvak Junior dos Santos.

JDS je sam objavio da odlazi, dok je o Overeemovu odlasku prvi javio MMA Junkie.

Dos Santos je imao još pet borbi u ugovoru, a Overeem dvije. Brazilac je dobio otkaz nakon što je odbio borbu za koju ne bi imao dovoljno vremena za pripremu.

Još se ne znaju detalji Overeemova odlaska. Nizozemska legenda i s 40 godina sanjala je o napadu na pojas, ali čini se da od toga ipak neće biti ništa.

UFC 259 Jan Blachowicz nanio Israelu Adesanyi prvi poraz u karijeri: Poljak je još jednom šokirao svijet i spriječio novo ispisivanje povijesti divider

Overeem je posljednju borbu imao protiv Aleksandra Volkova, a mogli ste je gledati uživo na gol.hr-u. Meč nije prošao dobro za Demolition Mana, Volkov je s lakoćom slavio, pa se nagađalo da je to njegov kraj. Ispostavilo se da je tako i bilo. U videu pogledajte kako je to izgledalo.

Overeem je bio ljubimac hrvatske publike, a i on sam je volio Hrvatsku. Dolazio je na ljetovanja, posjetio je grob preminule legende Branka Cikatića, navijao je za Vatrene u hrvatskom dresu, a najavio je i da bi se volio boriti u Hrvaskoj.

Budući da se ne radi o čovjeku koji lako odustaje, možda i dođe u sklopu neke druge promocije. Još uvijek se čeka njegov komentar na cijelu situaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider